Yazı denetleme için API paketi

Makaleler
5
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Girilen cümledeki yazım hatalarını denetleyecek API, NPM paketi vb. arıyorum, node.js bot kodlarken kullanacağım. Yani ücretsiz bir şekilde Türkçe ya da İngilizce yazım denetleme API/paketi vb. bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Türkçe paket biliyor musunuz hocam?

İngilizce bilmek ile alakası yok konunun ama siz bilirsiniz, teşekkürler.
Okursan paket detaylarini, aslinda Ingilizce bilmek ile direkt ilgisi var:

"It comes with dictionaries for English, Spanish, French, German and Dutch, but you can easily add more languages by simply defining a text file with a list of valid words."

Okursan paket detaylarini, aslinda Ingilizce bilmek ile direkt ilgisi var:

"It comes with dictionaries for English, Spanish, French, German and Dutch, but you can easily add more languages by simply defining a text file with a list of valid words."
Bruh. Yaptığım bota hem Türkçe hem İngilizce yazım denetleme eklemek istiyorum ve İngilizcesinin buldum ama Türkçe bulamadım size sorunca da İngilizce bilmek önemli dediniz. İngilizce biliyorum zaten, sadece Türkçe denetleme aracı var mı diye sordum.

Anlasamiyoruz : )
Ben de diyorum ki, built-in Turkce yok, olacagini da sanmiyorum. Ama linkini verdigim lib zaten text file uzerinden istedigin dil icin spell-check yapiyor. ( Oraya yazmis adamlar bunu, o yuzden Ingilizce bilmek onemli )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…