Yazıcı baskı kafası nasıl hizalanır?

Alpha345

Kilopat
Yakında HP Smart Tank 515 almayı düşünüyorum. Bu yazıcının kurulumu esnasında baskı kafalarını takıp hizalamamız gerekiyor. Kurulum aşamaları HP'nin sitesinde bulunuyor ancak baskı kafası hizalama kısmını tam olarak anlatmamışlar, detaylı bir anlatım bulunmuyor. Bu yazıcının baskı kafası nasıl hizalanıyor? Bu yazıcı hakkında bilgi sahibi olmasanız bile olarak herhangi bir yazıcıdan nasıl yapılacağını biraz detaylı bir şekildi anlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben 3-4 yıl öncesinde gönderdiğiniz modele benzer Canon marka yazıcı kullanıyordum. Ayarlar kısmında baskı kafası hizalama vardı. Ona tıkladığımda otomatik olarak kendisi hizalıyordu.

Diğer yazıcılarda otomatik olarak kendi ayarlıyo. Muhakkak oda otomatiktir. Yanında gelen yazılım ile align cartridges özelliğini çalıştırarak deneme baskısı ile hizzalatabiliyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer yazıcılarda otomatik olarak kendi ayarlıyo. Muhakkak oda otomatiktir. Yanında gelen yazılım ile align cartridges özelliğini çalıştırarak deneme baskısı ile hizzalatabiliyorsun.
Yani ben direk on/off düğmesine mi basayım?İlk defa yazıcı alıp kullanacağım için bu konuda pek bilgim yok o yüzden birazcık daha ayrıntı verebilirseniz sevinirim.Yine de cevabınız için teşekkürler.(Cihazda video sonradan geldiği için yorumunuzu video olmadan değerlendirdi kusuruma bakmayın.)

Yani ben direk on/off düğmesine mi basayım?İlk defa yazıcı alıp kullanacağım için bu konuda pek bilgim yok o yüzden birazcık daha ayrıntı verebilirseniz sevinirim.Yine de cevabınız için teşekkürler.
Kartuşların koruma etiketi varsa sökmek için on/off düğmesinin yanında düğmeye basılı tutup kafaların tam ortaya gelmesini, sağlayacaksın sonra kartuşları çıkarıp etiketlerini söküp yerine geri takacaksın. Sonra yazıcıyı kapatıp tekrar açtıktan sonra yazmaya hazır hale gelecek. Daha sonra kartuşların detaylı hizzalanması için cihaz ile gelen HP printer assistan tool programını çalıştırıp align cartridges seçeneğini seçip baskı alacaksın. İşlem bu kadar.

Hp 515 kullanıyorum baskı kafasını çıkartıp temizlemek istiyorum ama ortaya gelmiyor, ne yapmam lazım bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı