İyi günler, Epson WF-2630 markalı yazıcım var. Uzun süredir kullanmıyordum. Mürekkep değişimini yaptım. Fakat kopya veya çıktılar boş çıkıyor. Bakım menüsünden kafa temizleme çalıştırdım, işe yaramadı. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
İyi günler, Epson WF-2630 markalı yazıcım var. Uzun süredir kullanmıyordum. Mürekkep değişimini yaptım. Fakat kopya veya çıktılar boş çıkıyor. Bakım menüsünden kafa temizleme çalıştırdım, işe yaramadı. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
Hocam sağ altta simgesine tıklayıp orada olan bütün çıkartma işlemlerini iptal edip yeniden çıkartmayı deneyin. Bu arada bizimkinden iyi bizim yazıcı kağıdı alıyor geri vermiyor .
Hocam kartuşlar kurumuş olabilir kartuşları sıcak suda bekletin ama alt tarafını yani mürekkepin aktığı yeri sıcak suda bekletin onun dışında mürekkep dolumudua yapın.
Hocam dediğim gibi o kartuşu taktiğin yer varya sivri gene orada küçük deliği var mürekkep için işte tam oraya ya sıcak su ya da kartuş acıcı olarak geçiyor adi nozzleman diye bir şeydi markası her neyse dediğim işlemi şırınga ile uygulayın oraya.
Hocam dediğim gibi o kartuşu taktiğin yer varya sivri gene orada küçük deliği var mürekkep için işte tam oraya ya sıcak su ya da kartuş acıcı olarak geçiyor adi nozzleman diye bir şeydi markası her neyse dediğim işlemi şırınga ile uygulayın oraya.
Hocam az önce sıcak su ve şırınga ile uygulamayı denedim suyu hazneye atıyordu delikten geçmiyordu. Haznenin altına peçete koydum ıslanma olmadı sanırsam tıkanmış kurumuş.