Yani yazıcı ile ilgili bağlantıların çıkarıldıktan sonra sistemin açılmaması imkansız denilebilir. Çok büyük ihtimalle dediğiniz gibi yanlış bağlantıyı çıkarttınız. Detaylıca bakın, eğer yine çözüm bulamazsanız tekrar yazarsınız.Hocam burada çok fazla kablo var muhtemelen yanlış kabloyu çıkardım
Sisteme hiçbir şekilde güç gelmiyor mu?Arkadaşlar, yazıcımı tamire götürmek için çıkardım fakat çıkardıktan sonra sistem açılmadı.
Yazıcı ile ilgili bağlantılar neredeydi? Yazıcıyı sistemden ayırırken ne yaptınız tam olarak?Hocam güç tuşuna basmama rağmen hiçbir tepki vermiyor
Yazıcı ile ilgili bağlantılar neredeydi? Yazıcıyı sistemden ayırırken ne yaptınız tam olarak?
Bir fotoğraf atar mısınız acaba?Hocam burada çok fazla kablo var muhtemelen yanlış kabloyu çıkardım
Yani yazıcı ile ilgili bağlantıların çıkarıldıktan sonra sistemin açılmaması imkansız denilebilir. Çok büyük ihtimalle dediğiniz gibi yanlış bağlantıyı çıkarttınız. Detaylıca bakın, eğer yine çözüm bulamazsanız tekrar yazarsınız.Hocam burada çok fazla kablo var muhtemelen yanlış kabloyu çıkardım
Hocam yanlışlıkla PSU güç bağlantısını çıkarmışımYani yazıcı ile ilgili bağlantıların çıkarıldıktan sonra sistemin açılmaması imkansız denilebilir. Çok büyük ihtimalle dediğiniz gibi yanlış bağlantıyı çıkarttınız. Detaylıca bakın, eğer yine çözüm bulamazsanız tekrar yazarsınız.
Estağfirullah. Çözdüğümüze sevindim, iyi günler dilerimHocam yanlışlıkla PSU güç bağlantısını çıkarmışımafedersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.