Arkadaşlar babam yeni bir yazıcı almayı düşünüyor. Şuanda kafasında HP 1515 var. Eskiden HP kullandığı için Canon içine pek sinmiyor. Canon ve HP arasında çok fark var mı ? Mürekkep püskürtmeli bir yazıcı önerir misiniz ? Mümkünse 150 TL'yi geçmesin. Alttaki yazıcı iyi midir ?
Eski yazıcıda tarayıcı özelliği varsa ve çalışıyorsa mürekkep püskürtmeli bir yazıcı önermiyorum. Eğer çok fazla renkli çıktı almıyorsanız benim tavsiyem lazer yazıcı olacaktır.
Bu yazıcıyı kullanıyorum. Mürekkep püskürtmeli yazıcıların kartuşu çabuk bitiyor. www.hepsiburada.com: Brother HL-1111 Mono Laser Yazıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Bende lazer almak isterdim fakat genellikle renkli çıktı alıyoruz. Babam genelde yeni kartuş almaz, 12 TL'ye doldurur. Eski yazıcı sadece yazıcı var başka özelliği yok.
HP 1515 model yazıcıyı ben de kullanıyorum ve gayette memnunum. Yazıcının tarayıcı ve fotokopi özelliği de mevcut. Sıfır kartuş maliyeti de piyasadaki diğer yazıcılardan daha uygun. Renkli ve siyah kartuşların ikisinin sıfır maliyeti yaklaşık olarak 50 lira.
Canon marka kullanmanı tavsiye etmiyorum aldığımıza pişmanım modelini hatırlamıyorum ama gerçekten kartuş sorunu vesaire bir ton problemle karşılaştık.