Yazıcı önerisi

Emir Öztürk

Kilopat
Katılım
22 Aralık 2014
Mesajlar
939
Makaleler
1
Çözümler
2
Son düzenleme:
Bende lazer almak isterdim fakat genellikle renkli çıktı alıyoruz. Babam genelde yeni kartuş almaz, 12 TL'ye doldurur. Eski yazıcı sadece yazıcı var başka özelliği yok.
 
HP 1515 model yazıcıyı ben de kullanıyorum ve gayette memnunum. Yazıcının tarayıcı ve fotokopi özelliği de mevcut. Sıfır kartuş maliyeti de piyasadaki diğer yazıcılardan daha uygun. Renkli ve siyah kartuşların ikisinin sıfır maliyeti yaklaşık olarak 50 lira.
 
Canon marka kullanmanı tavsiye etmiyorum aldığımıza pişmanım modelini hatırlamıyorum ama gerçekten kartuş sorunu vesaire bir ton problemle karşılaştık.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı