Yazıcı önerisi

Bjk21

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yazıcı tavsiyelerinizi bekliyorum. Eskiden kartuş kullandığım için kartuştan soğudum çok masraflı. Daha ekonomik olan yazıcıları almak istiyorum. Normal günlük işler için ve etiket çıkarmak için kullanmayı düşünüyorum. Bütçeyi tam olarak söyleyemem çünkü piyasayı bilmiyorum.

Eğer renkli çıktı ihtiyacınız varsa, Canon'un tanklı serilerinden çok aldım, sattım şu ana kadar en beğendiğim yazıcılardan. Kesinlikle tavsiye ederim.

Eğer renkli çıktı ihtiyacınız varsa, Canon'un tanklı serilerinden çok aldım, sattım şu ana kadar en beğendiğim yazıcılardan. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tanklilarda dolum oluyor mu ve oluyorsa masraflı mı? Benim de eski yazicim Canon kartuşluydu baya eskiydi kartuşlari bittiğinde dolum olmuyordu. Onun gibi değildir umarım

Bimde satılan bir modelide var hatta. HP'nin, bende fotoğraf basmak için aldım tavsiye ederim.

Tanklilarda dolum oluyor mu ve oluyorsa masraflı mı? Benim de eski yazicim Canon kartuşluydu baya eskiydi kartuşlari bittiğinde dolum olmuyordu. Onun gibi değildir umarım
Kartuş değil tüp şeklinde mürekkepleri alıp yazıcıya döküyorsun ama zaten kendi üzerinde çıkanlar ile binlerce sayfa yazdırabiliyorsun.

Ekran Resmi 2024-02-02 21.39.36.png

Son düzenleme:
BİM'de satılan bir modelide var hatta. HP'nin, bende fotoğraf basmak için aldım tavsiye ederim.

Kartuş değil tüp şeklinde mürekkepleri alıp yazıcıya döküyorsun ama zaten kendi üzerinde çıkanlar ile binlerce sayfa yazdırabiliyorsun.

Eki Görüntüle 2105753

Hocam bimdekinin tam adını söyleyebilir misiniz? İnternette aramak için.

Eğer sticker için de kullanacaksanız, mürekkep tanklı yazıcılar şeffaf Sticker'lara baskı yapamıyor, onlar için özel inkjet şeffaf Sticker'lar var ama normal sticker kağıtlarına göre pahalı. Ama mürekkep tanklı yazıcılar kağıt (1. hamur) etikete baskı yapabilir. Eğer amacınız şeffaf sticker baskısı yapmak ise mümkünse Renkli Lazer yazıcılara yönelin. Onun haricinde fotoğraf baskısı vs. yapmayı düşünüyorsanız Mürekkep tanklı yazıcılar, lazer yazıcılara göre daha kaliteli baskılar yapabilir.

Tanklı yazıcı almayı düşünüyorsanız Epson L3251 veya L3252 bakabilirsiniz.

Eğer sticker için de kullanacaksanız, mürekkep tanklı yazıcılar şeffaf Sticker'lara baskı yapamıyor, onlar için özel inkjet şeffaf Sticker'lar var ama normal sticker kağıtlarına göre pahalı. Ama mürekkep tanklı yazıcılar kağıt (1. hamur) etikete baskı yapabilir. Eğer amacınız şeffaf sticker baskısı yapmak ise mümkünse renkli lazer yazıcılara yönelin. Onun haricinde fotoğraf baskısı vs. yapmayı düşünüyorsanız mürekkep tanklı yazıcılar, lazer yazıcılara göre daha kaliteli baskılar yapabilir.

Tanklı yazıcı almayı düşünüyorsanız Epson L3251 veya L3252 bakabilirsiniz.

E ticarete girmeyi düşünüyorum da ondan etiket de çıkartması önemli.

E ticarete girmeyi düşünüyorum da ondan etiket de çıkartması önemli.
Eğer ufak boyutlarda etiket basacaksanız, barkod vs. tarzında. Sadece bunun için özel ufak etiket yazıcıları var, Termal barkod yazıcı olarak aratırsanız bulursunuz büyük ihtimalle ama çok ilgili olduğum bir ürün değil o yüzden net olarak bir ürün öneremem, ama düşük fiyatlarla işinizi görürler büyük ihtimalle.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı