Yazıcı önerisi

Bütçe
Ürüne göre

Arel1

Hectopat
Bütçe sınırsız değil ama ilk kriter de değil, uzun ömürlü olsun yeter. Bu zaman kadara aldığımız tüm yazıcılar bozuldu. Çok cafcaflı olmasına gerek yoktur, İş görsün yeter. Fatura, dosya çıktısı vs. Almak için kullanacağız sadece. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epson L3252 gayet güzel. Tankları doldurduğunuz zaman toplamda 15k baskı yapabiliyorsunuz. Yani bayağı uzun ömürlü.

Epson, Brother, Oki, Kyocera, Canon iyi markalar. İlk 25.000 sayfada problem çıkarmazlar. Bakım günü geldiğinde bakıma götürün. Bunlar ömürlük cihazlar.

Bozulan yazıcınız neydi?

Epson, Brother, Oki, Kyocera, Canon iyi markalar. İlk 25.000 sayfada problem çıkarmazlar. Bakım günü geldiğinde bakıma götürün. Bunlar ömürlük cihazlar.

Bozulan yazıcınız neydi?
Yani pek hatırlamıyorum ama sözde en kalitelisi diye aldık sonuncusunu ama yine bozuldu. Yanlış hatırlamıyorsam Canon markaydı ama modeli hatırlamıyorum.

Epson L3252 gayet güzel. Tankları doldurduğunuz zaman toplamda 15k baskı yapabiliyorsunuz. Yani bayağı uzun ömürlü.
Hocam bütçeyi ikinci plana attığımızda, daha iyi alternatifler varmı yoksa daha çıkmaya gerek yokmu dersiniz?
Yani bir kere alayım ama artık bozulmasın diyorum, iş görsün yeter. Kullanım, ofis için olacak sadece.

Yani pek hatırlamıyorum ama sözde en kalitelisi diye aldık sonuncusunu ama yine bozuldu. Yanlış hatırlamıyorsam Canon markaydı.

Hocam bütçeyi ikinci plana attığımızda, daha iyi alternatifler varmı yoksa daha çıkmaya gerek yokmu dersiniz?
Yani bir kere alayım ama kaliteli olsun ve iş görsün yeter.
Kartuşlu ürünlerden uzak durun. Yukarıda yazdığım markalardan birinin tonerli ürününü almanız yeterli.

Epson L3000 serisi yazıcılar oldukça iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı