Yazıcı tavsiyesi

Littman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, evde kullanmak için bir yazıcıya ihtiyacım var. Tanklı yazıcıları tavsiye eder misiniz? Hortum sıkışması, hortumdaki mürekkep kuruması, baskı kafası ile ilgili sorunlar yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde HP marka tanklı yazıcı var. Siyah kartuşu sıcak suda tutmadan kullanamıyorum. Birkaç gün içerisinde donuyor, çözündüğünde de gri ve tonlarını doğru verip, siyahı tam boyamıyor. Diğer markalarda böyle sorunlar olmayabilir. Ben HP markasını pek önermiyorum.

Tonerli keşke işime yarasa ama renkli çıktıda lazım oluyor. Peki tavsiye ettiğiniz yazıcılar hangileridir?

Samsung CLP-325 yazıcısını önerebilirim. Şu an bu yazıcıyı kullanıyorum.Herhangi bir skıntı yaratmadı ama toner sıkıntısı olabiliyor tabi. Ayrıca renkli olarak çıktı alabiliyorsunuz :)

İlk lazer deneyimim olan HP MFP M130FN kullanıyorum. Gerçekten güzel bir yazıcı fakat önlü arkalı 15-20 sayfa civarı çıkartmaya kalktığım zaman ısınmasından mı, kağıttan mı bilmiyorum ama bazen iki sayfa birden çekiyor ve tüm sayfaların sırası karman çorman oluyor ve bu yüzden kağıtları ayırarak ve soğutarak kağıt tepsisine yerleştiriyorum ve zamanımı fazlasıyla alıyor bu durum. Bu sorunun gerçekten neyden kaynaklandığını pek çözemiyorum o yüzden sız de alırken bu tür detaylara dikkat ederseniz faydanıza olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı