Yazıcı tavsiyesi

Günümüzde makale ve okurluk için şahsi tavsiyem iPad Air.

HP Deskjet modellerini tavsiye ederim.
Bizde vardı kendi kendine acıktıkça kağıt yiyordu alet. Kaç yıldır duruyor 10 defa zor kullanmışımdır. HP Deskjet çok sıkıntı çıkarınca Canon almıştık, modelini hatırlamıyorum ama güzeldi.

Edit: HP'nin orijinal kartuşları da çok sıkıntı çıkarıyordu.
 
HP deskjet 2135 kullanıyorum memnunum alırken Canon'e 414 pixma arasından kalmıştım. Sanırım aralarında baskı kalitesi pek yok HP'nin kartuşu daha ucuz diye onu tercih etmiştim fakat şu anda bariz fark yok gibi hatta Canon için doldurma setleri satılıyor 10 defaya kadar dolum yapabiliyormuşsun ve mürekkepleri de kaliteliymiş.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı