Yazıcı tavsiyesi

Bütçe
7200
Merhaba. Tercihim yazıcının kesin renkli olması ve lazer ya da mürekkep püskürtmelisi öncelik. Sizin önerileniriz neler. Ben mesela bunu buldum ve fiyatına göre hem renkli hem tarama özelliği var ve diğer özellikleride çok fazla ama nedense ucuz bir anormallik mi var anlamadım.

EPSON marka ve mürekkep TANK'lı olan seçeneklere bakın.

Linkini eklediğiniz yazıcıyı bedava verseler alan çıkar ama ben almam.
O yazıcıda 4 adet kartuş var ve tek bir kartuşun fiyatı 600 TL ile 1100 TL arası.

Son düzenleme:
Epson Ecotank L3260 bakılabilir. Eğer bütçenin tamamını kullanmak istemiyorsanız biraz daha uyguna Ecotank L3252 bakılabilir. Bu fiyatlarda başka modellere bakmaya gerek yok.
Evet. Ecotank L3252 yada L3250'ye karar vermiştim çünkü hepsiburada'da değerlendirmesi çok yüksekti.

Epson ecotank L3260 bakılabilir. Eğer bütçenin tamamını kullanmak istemiyorsanız biraz daha uyguna ecotank L3252 bakılabilir. Bu fiyatlarda başka modellere bakmaya gerek yok.

Renkli lazer yazıcı olarak önerileriniz neler? Bildiğiniz veya gördüğünüz var mı?

Son düzenleme:
Evet. Ecotank L3252 yada L3250'ye karar vermiştim çünkü hepsiburada'da değerlendirmesi çok yüksekti.

Renkli lazer yazıcı olarak önerileriniz neler? Bildiğiniz veya gördüğünüz var mı?
Renkli bir lazer yazıcı için 10bin TL'nin üzerine çıkmanız gerekli ve yazıcının kalitesi kadar muadil toner bulup bulamayacağınız da önemli. Eğer sadece evde basit şeyler için kullanmayı düşünüyorsanız o kadar para harcamaya gerek yok bence.

Epson ecotank L3260 bakılabilir. Eğer bütçenin tamamını kullanmak istemiyorsanız biraz daha uyguna ecotank L3252 bakılabilir. Bu fiyatlarda başka modellere bakmaya gerek yok.

L3252 modelinde fotokopi alırken sayı belirleyebiliyor muyuz? Örneğin kağıdı koyup 15 yazıp 15 kopya alabilme özelliği var mı, yoksa tek tek mi yapıyoruz?

Son karar olarak birkaç saat önce Epson Ecotank L3251 almış bulunmaktayım.

L3252 modelinde fotokopi alırken sayı belirleyebiliyor muyuz? Örneğin kağıdı koyup 15 yazıp 15 kopya alabilme özelliği var mı, yoksa tek tek mi yapıyoruz?

Ben aynı anda 10 tane çıkarabildim 10 yazıp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı