Çözüldü Yazıcının kartuşu akmış

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yağızzizek

Decapat
Daha fazla  
HP 2060 modeli yazıcımın soldaki pembe kapaklı kartuşun arkasına mürekkep akmış. Kartuş takılan yere de mürekkep akmış kartuşu taktığımız yerin arkasına çalışır mı sizce?

Bunlarda fotoğrafları

Dosya Ekleri

• 20230804_112518.jpg
    20230804_112518.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 138
  • 20230804_112507.jpg
    20230804_112507.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 103
Çözüm
HP 2060 modeli yazıcımın soldaki pembe kapaklı kartuşun arkasına mürekkep akmış. Kartuş takılan yere de mürekkep akmış kartuşu taktığımız yerin arkasına çalışır mı sizce?

Bunlarda fotoğrafları.

Çalışır kulak çubuguna kolanya sürüp silin. Ben de her seferinde dolumdan sonra akıyordu sıkıntı olmaz sanırım.

Bunlarda fotoğrafları.

Deneyin hocam ama bence bir sorun çıkmaz.

Bunlarda fotoğrafları.

Çalışır kulak çubuguna kolanya sürüp silin. Ben de her seferinde dolumdan sonra akıyordu sıkıntı olmaz sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Saolasın bu kartuşlar zaten bitik değiştireceğim.

Bu kartuşlara dolum yapıldıktan sonra hiç ayar tutmuyor mürekkep sürekli boşa akıyor veya hiç yazdırmıyor. O kartuşa eğer dolum yaptıysan yeni kartuşun hayır olsun.

Dolum yapmadım değiştireceğim zaten teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Epson L210 ve L3260 kullanıyorum kaç senedir belli bir yazdırma oranına gelince yazıcıyı resetlemek gerekiyor wicreset programı ile ne kartuş dedi ne başka bir şey karınca gibi yazıcı mübarek.

Hocam sizinki Epson en azından HP kartuslarda cip var belli bir süre geçtikten sonra dolum hatası veriyip çıktı vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı