Yaziklar olsun !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Atakan Cezayir

Kilopat
Arkadaş ne biçim bi forum burasi ya. Konu açiyorum ilerde alicam diye konumu kapatiyor. Sana ne konuyu nasil açacağimdan? İstediğimi sorarim. En küçük bi yanlişta hemen kisitlama. Olmaz böyle şey. Ne biçim yönetim. Bilginize güvendik geldik, noktadan sonra boşluk birakmadin diye uyari geliyor, kisitlama geliyor. Başlarim böyle işe adam gibi cevap alamicakmiyiz birakiyorum bu forumu.

Ya dediğim gibi ilerde alacağim sistemi uygunmudur diye sorudum adam '" bune saçmalik böyyle şey olurmu 4 ay sonra ki pc için konu mu açiyorsun " diyor ya kardeşim ben bi mal alacaksam sağlam olsun sterim ve ben bunu çok uzun zamandir araştiriyorum zaten o kim oluyor ki araştirma zamanima karişiyor.

Gerçektende kuralların getirdiği kısıtlamalar çok abartılı.

Evet öyle bir harfi küçük yazmışım diye foruma 1 hafta konu açamadığım oldu. Özellikle Burak Alkan çok itici. Bunla ilgili konu açacaktım ama hazır açılmışı var yazıyım dedim. :)

Adam ceza vermeye yer arıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya dediğim gibi ilerde alacağim sistemi uygunmudur diye sorudum adam '" bune saçmalik böyyle şey olurmu 4 ay sonra ki pc için konu mu açiyorsun " diyor ya kardeşim ben bi mal alacaksam sağlam olsun sterim ve ben bunu çok uzun zamandir araştiriyorum zaten o kim oluyor ki araştirma zamanima karişiyor

Sağlam sistem istiyorsan güncel parçalar seçmelisin. Şu an baktığın parçaların çoğunun fiyatı 5 ay sonra değişecektir. Kurallarda da bu açıkça yazıyor, 1 aydan daha geç alınacak sistemler için alınan konular kapatılır.
Ayrıca neden iki konu açtın? Eleştri !!!
Zaten diğer konudaki mesajında kullandığın "mk" kelimesinden nasıl biri olduğunu anlıyoruz.
Bu konu da kapatılacak. Bu üslupla hiçbir şey kazanamazsın.

Üzgünüm ama bu konuda kapatılıcak. Ben yönetici değilim ama bariz kapanıcak. Ayrıca site kuralları diye birşey var. Okumadan üye oluyorsunuz, sonra saçma sapan konular açıp, kin kusuyorsunuz. Kuralları bilmeden üye olmayın sizde. Site yöneticileri sizin yazdığınız mesajlarda ki hataları düzeltmek zorunda mı ? Gidin başka forumlara bakın bakalım Türkçe yazım kurallarına uyan kaç forum var. Sayılıdır. Saygısızlık etmeyin lütfen. Ben de çok ceza aldım, ağzımı açmadım. Sadece bir tane konu açtım, o da benim yanlış anlaşılmadan kaynaklanmıştı. Siz gidin Burak abinize kurban olun. Ve biraz saygılı olun ! Büyük ihtimalle yine ceza alıcaksınız. Özellikle Atakan, saygısızlık diz boyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı