Yazıklar olsun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu kardeşim sana ne! İster dislike atar ister like sana mı soracak adam o zaman git kes adamları sırf dislike attı diye bu nasıl bir saçmalıktır. Git Yeşil Nasim gibi Technopat binasını bas. Yemin ediyorum bu sosyal medya da çok saçma insanlar var.

Ben hayatımda hiç eleştirilmedim ki? Alışkın olmamam normal değil mi? Ama sonsuza dek böyle olacak diye bir şey yok?

@Erdemli Erdem
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'yi 2007 yılından beridir kullanıyorum. O zamanlar ilk kanalımı açmıştım ama telif hakkından silinmişti kanalım. 3 Strike yemişti kanal. O zamanlar kopya içeriklerle, milyonlarca izlenirdim çünkü 2007 yılındaydım. Keşke o zamanlar başkalarının içeriklerini çalmak yerine, sadece özgün içeriklerle devam etseydim. O zamanlar 8 yaşındaydım ve şu an belki fenomen olmuştum o yıllarda başlasaydım. Ayrıca o zamanlar eleştiri alsaydım, şu ana kadar eleştirilere alışkın biri olmuş olurdum.

Ben hayatımda hiç eleştirilmedim ki? Alışkın olmamam normal değil mi? Ama sonsuza dek böyle olacak diye bir şey yok?
Kardeşim hala anlamadın adamları. Eleştiri önemlidir! Her şey eleştirilir! Eleştirilmeseydi şuan etraf dolandırıcı doluydu. O zaman gidip işlemcileri,ekran kartlarını da eleştirmeyelim hepsi eşit olsun ama bazıları haksız yere eşit olsun oh ne güzel İstanbul bee!

Alışık değilsen paylaşma kardeşim, paylaş diyen mi var ? Kendin çal kendin oyna, kendin söyle kendin beğen.
Bu arkadaş deli bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…