A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 #İnclude <iOStream> Using namespace std; İnt main(){ Cout << "hello world"; } Tam olarak böyle yazdım ama çıktı verdiği yok hata da yok anlamadım.
#İnclude <iOStream> Using namespace std; İnt main(){ Cout << "hello world"; } Tam olarak böyle yazdım ama çıktı verdiği yok hata da yok anlamadım.
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 #include <iostream> using namespace std; int main() { cout << "hello world"; } Bunu dener misin? Büyük harf kullanman sorun olmuş olabilir
#include <iostream> using namespace std; int main() { cout << "hello world"; } Bunu dener misin? Büyük harf kullanman sorun olmuş olabilir
Forum hası Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 483 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 C kullanırken Count yerine count yazman gerekir.
A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 #include <iostream> using namespace std; int main(){ cout << "hello world"; } kusura bakmyaın düzelt deyince otomoatik olarak bir şeyler değişmiş yazımda kodu böyle yazdım al_ph dedi: #include <iostream> using namespace std; int main() { cout << "hello world"; } Bunu dener misin? Büyük harf kullanman sorun olmuş olabilir Genişletmek için tıkla... denedim olmadı
#include <iostream> using namespace std; int main(){ cout << "hello world"; } kusura bakmyaın düzelt deyince otomoatik olarak bir şeyler değişmiş yazımda kodu böyle yazdım al_ph dedi: #include <iostream> using namespace std; int main() { cout << "hello world"; } Bunu dener misin? Büyük harf kullanman sorun olmuş olabilir Genişletmek için tıkla... denedim olmadı
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #5 Kütüphaneyi indirdin mi?
A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #6 al_ph dedi: Kütüphaneyi indirdin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam daha dün başladım da kusura bakmayın o nasıl oluyor?
al_ph dedi: Kütüphaneyi indirdin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam daha dün başladım da kusura bakmayın o nasıl oluyor?
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #7 Yanlış bilgi Adriel dedi: Hocam daha dün başladım da kusura bakmayın o nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Kodu hangi programdan yazıyorsanız internetten o program için kütüphanenin nasıl indirileceğini araştırın, iostream kütüphanesini indireceksiniz.
Adriel dedi: Hocam daha dün başladım da kusura bakmayın o nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Kodu hangi programdan yazıyorsanız internetten o program için kütüphanenin nasıl indirileceğini araştırın, iostream kütüphanesini indireceksiniz.
A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #8 al_ph dedi: Kodu hangi programdan yazıyorsanız internetten o program için kütüphanenin nasıl indirileceğini araştırın, iOStream kütüphanesini indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... vs code kullanıyorum dil olarakda C++ böyle code runner ve C++ extention pack vardı onları diyorsanız indirdim.
al_ph dedi: Kodu hangi programdan yazıyorsanız internetten o program için kütüphanenin nasıl indirileceğini araştırın, iOStream kütüphanesini indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... vs code kullanıyorum dil olarakda C++ böyle code runner ve C++ extention pack vardı onları diyorsanız indirdim.
kemal parlak Kilopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 113 6 Temmuz 2024 #9 Hocam kütüphaneyi indirip deneyebilirsiniz.
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #10 soldaki menüden eklentiler bölümünü seçip iostream eklentisini kurmanız gerekmekte