Çözüldü Yazılar Photoshop ile nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fluffy

Decapat
Mesela benim DxDiag'da ekran kartı modeli olarak R7 240 yazıyor ama ben bu yazıyı Adobe Photoshop kullanarak veya başka bir program kullanarak buradaki ekran kartı modeli yazısını farklı bir ekran kartına çevirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Örnek Discord'da bir tane atılan mesajı farklı bir yazıya çevirmek istiyorum gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Photoshop'da yazının bulunduğu kısımı arkaplan rengine uygun olarak boyadıktan sonra üzerine yazı aracı ile istediğiniz yazıyı yazabilirsiniz.
Discord'da atılan mesajı CTRL+Shift+I yaparak öğeyi denetle menüsünden düzenleyebilirsiniz, Photoshop kullanmanıza gerek yok, fakat neden değiştirmek istersiniz pek anlamadım.

Photoshop'da yazının bulunduğu kısımı arkaplan rengine uygun olarak boyadıktan sonra üzerine yazı aracı ile istediğiniz yazıyı yazabilirsiniz.
Discord'da atılan mesajı CTRL+Shift+I yaparak öğeyi denetle menüsünden düzenleyebilirsiniz, Photoshop kullanmanıza gerek yok, fakat neden değiştirmek istersiniz pek anlamadım.
Fakat tam olarak aynı yazıyı tutturmam gerekiyor, yazı boyutu, yazı şekli vs. gibi. Onu nasıl yapabilirim?

Fakat tam olarak aynı yazıyı tutturmam gerekiyor, yazı boyutu, yazı şekli vs. gibi. Onu nasıl yapabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler. Çözüm olarak işaretledim.

1660990479369.png
İstediğimi yaptım :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı