Yazıları Gölgeli Görmek

Selamlar aynı problemi bende yaşıyorum sol gözüm normal görürken sağ gözüm (normal bir cismi değilde) bir ışığı ve net olan ve sade olan şeyleri çiftliyor bunu aya bakınca fark ettim ama normal bir cisimde bir problem yok

Bende de var. Anlattığın gibi bilgisayarda falan bir şey okurken çok zor oluyor, sebebini bulabilidin mi?
Selamlar hocam son 1 2 haftadır bende de aynı problem var bir gelişme oldu mu durumunuzda
geçti mi kanka seninki, bende de var aynı durum
devam ediyor mu problemlerin? aynı sorun bende de var da bir süredir

Son düzenleme:
Bende de var ama biraz daha farkli, uzaktaki yatay cizgileri gölgeli görüyorum ama dikey cizgilerde sıkıntı olmuyor.

Göz doktorları bilmiyor eğer ki başının bir kısmında ağrı oluyorsa bulanık çift görme üst üste alt alta gideceğin yer romatoloji bölümü

Kardeşim sorunun düzeldi mi? Bir çözümünü bualbildin mi ? Aynı sorunları ben de yaşıyorum da bir süredir

Birebir aynı şeyleri yaşıyorum
Önce uçuşan cisimler başladı
Ardından ise uzaktaki cisimleri çift görme ( özellikle renkli tabelalar sokak lambaları gibi ışıklı yerlerde daha belirgin)

Bende de bu durum var arkadaşlar. Göz doktoruna gittim sol göz çok az bozuk çıktı. Gözlük takmak zorunda değilsin dedi. Ben yine de aldım. Yine bu gölgeli çift görme geçmedi. Bu durumdan önce de gözümde siyah noktalar belirip kayboluyordu. Çözüm bulan varsa beni de yönlendirsin. Çok sıkıldım.

Son düzenleme:
Son durumunuz ne arkadaşlar?

Arkadaşlar 10 ay önce takip etmiştim bu konuyu aynı sikayetlerimden dolayı şimdi bildirim dedi. Bu yaşadığınız durum %90 keratokonus isimli bir hastalık. Kornea ile ilgili bir bozukluk tam tedavisi yok kornea inceliyor ve dikleşiyor küçük bir işlemle durması sağlanıyor. Sonrasında tam görme için özel lensleri var. Hemen panik olmayın bir yaştan sonra kendisi artmıyor zaten 35 civarı. Bence gitmediyseniz bir göz doktoruna gidip kornea topografisi çektirin özele gitmenizi öneririm. Konu sahibi bana göre dört dörtlük bir keratokonus hastası benim gibi. Ama yanılma ihtimalim de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…