Yazıları Gölgeli Görmek

Ben lazer olalı iki ay oldu bilmiyorum bu durum geçecek mi bekliyorum
Şimdide odak sorunum var gölgeli görme azaldı bir yazıya odaklanıyorum sonra herhangi bir dolapta o yazıyı görüyorum sizdede varmı öyle bir şey

Hayır yok bende yazıların üstünde gölgesi oluyor uzaklaştıkça sanki iki tane gibi görüyorum parlak ışık olan her yerde böyle oluyor sizin daha önceki gölgeli görme bu şekildemiydi benim anlattığım gibi miydi sizde neden başladı bu gölgeli görme peki bı sebebi varmı inşallah zamanla suanki sorunuzda azalır

Biz arkadaşımla şakalaşırken gözüme tırnağı girdi ta içine kadar girişini hisettim sonra 20 Saniye gözümü açamadım
Sabah kalkınca gözümü açamadım sağ gözüme gelmişti sonra hekime gittim ilaç yazdı kullandım geçmedi 1 gün sonrada Yazıları gölgeli görmeye başladım ama azdı doktora gittim gözün sağlıklı bir şeyin yok dedi gözümün son hali ise uçuşan cisimler görüyorum gölgeli görmem geçti sayılır ama şimdi ise bir yazıya odaklanınca duvarda hayali yazı oluşuyor sizinde geçer inşallah bu gölgeli görme acaba geçme süreci mi yoksa herşeyi beynimizde kurguladığımız bir şey mi

Gölgeli görme ne kadar sürede geçti sizin gölgeli görürken bulanık gibi mi goruyordunuz şuanda netlestimi gorusunuz zor bı süreç doktorlara göre birşey yok yasayan biliyor inşallah geçme süresidir bu durumda geçer

Kayboluyorsa ne anlama geliyor?

Son düzenleme:
İki gözünüzde de var mı? Geceleri ışıklarda parlama oluyor mu gölgeli görmeye ilaveten?
Hocam merhaba. Bende de sol gözde gölgeli görme sorunu var. Çok doktora gittim ama birşeyin yok deyip gönderiyorlar. Kafayı yemek üzereyim. Siz ne durumdasınız. Hangi hastaneye gittiniz.. lütfen destek olun hocam

Gölgeli görme dediğin vesair astigmata benziyor.
Miyopi de varsa ikisi bir dediğin durum olabilir.
Zaten muayene etmişler. Bir sıkıntı yokmuş.
Gözlüğünü takınca geçecektir inş.

Gölgeli görme dediğin vesair astigmata benziyor.
Miyopi de varsa ikisi bir dediğin durum olabilir.
Zaten muayene etmişler. Bir sıkıntı yokmuş.
Gözlüğünü takınca geçecektir inş.
Hocam ben önce sisli görmeye başladım. Kasım ayında kuledibine gittim. Bana üveit teşhisi konuldu ve tedavi başladı. Üveitim tamamen geçti ama sisli görme geçmedi ve buna gölgeli görmede eklendi. Mesela gece kalktığımda ya da sabah kalktığımda sislü görme hiç yok. Ama akşamüstü bastırıyor resmen. Üç boyutlu gibi görüyorum herşeyi ve gözkapağım biraz düşüyor. Şiş gibi oluyor. Mesela şuan Gölgeli gören gözümde baya bir ağrı var. Ama gözümü hafif kıstığımda gölgeler kayboluyor. Dediğim gibi hastaneye kaç kere gittim birşey yok deyip gönderiyorlar. Sorun da o zaten. Kuledibine gittim özele gittim. Hep aynı.
Gözlük verin dedim vermiyorlar. Göz numaralarım bu şekilde. Sorunlu gözüm sol.

Dosya Ekleri

• IMG20250303132149.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 33

Hocam tıp doktoru değilim. Maalesef bilmiyorum. Sadece tahmini sonuç yazdım o arkadaşa mevcut muayenesi olduğu için. Kusura bakmayın. Geçmiş olsun.

Hocam merhaba. Bende de sol gözde gölgeli görme sorunu var. Çok doktora gittim ama birşeyin yok deyip gönderiyorlar. Kafayı yemek üzereyim. Siz ne durumdasınız. Hangi hastaneye gittiniz.. lütfen destek olun hocam
Kornea topografisi cektirdiniz mi? Kayseri Erciyes Tıp Fakültesinde tanı konulmuştu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…