Yazılı sınavlar iptal olmuyor

Hocam derdim 50 ortalamayla geçmek değil. Eğer böyle olsaydı günde max 1 saat çalışıp yatardım.
Üniversite sınavı var o zaman çok kötü olacak.

Hocam derdim 50 ortalamayla geçmek değil. Eğer böyle olsaydı günde max 1 saat çalışıp yatardım.
Üniversite sınavı var o zaman çok kötü olacak.
Allah sorsun bunlara gerçekten diyebileceğim hiçbirşey yok bu ülkede öğrenci olarak ne çektim anlatamam. Birşey açıklıyorsun bari doğru düzgün açıkla her meselede aynı şey. Sınav yapacak mısın, yapacaksan ne zaman yapacaksın. Öğrencinin kafası karışık şu süreçte sınav yapılması ne kadar yanlış. Elimize bir karne tutuşturmak için kim bilir kaç kişi can çekişecek. Devletin bunun vebalini üzerine alırken herhangi vicdani bir sorunu yok sanırım. Dönemi ertele o zaman kardeşim. Sınavları ertele yapmak zorunda mısın?

İptal olma ihtimali var mı?

Bizim tüm sınavları olduk ama sınavların yarısı girilmemiş durumda inşallah bir daha olmayız.

Bizim tüm sınavları olduk ama sınavların yarısı girilmemiş durumda inşallah bir daha olmayız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…