Yazılı sınavlar iptal olmuyor

Evet mükemmel değil, belki de berbat bir sistem, fakat bu pes edip ve hiçbir şey yapmayıp durup, oraya buraya söylenip şikayet etmek hiçbiri bir bahane değil, kitablardan, internetten kendin çalışırsan ve pes etmessen rahat geçiyorsun.
Hocam derdim 50 ortalamayla geçmek değil. Eğer böyle olsaydı günde max 1 saat çalışıp yatardım.
Üniversite sınavı var o zaman çok kötü olacak.

Gerçekten şu an böyle kaldım. ☹️

IMG_20201218_134136.jpg

Hocam derdim 50 ortalamayla geçmek değil. Eğer böyle olsaydı günde max 1 saat çalışıp yatardım.
Üniversite sınavı var o zaman çok kötü olacak.
Allah sorsun bunlara gerçekten diyebileceğim hiçbirşey yok bu ülkede öğrenci olarak ne çektim anlatamam. Birşey açıklıyorsun bari doğru düzgün açıkla her meselede aynı şey. Sınav yapacak mısın, yapacaksan ne zaman yapacaksın. Öğrencinin kafası karışık şu süreçte sınav yapılması ne kadar yanlış. Elimize bir karne tutuşturmak için kim bilir kaç kişi can çekişecek. Devletin bunun vebalini üzerine alırken herhangi vicdani bir sorunu yok sanırım. Dönemi ertele o zaman kardeşim. Sınavları ertele yapmak zorunda mısın?

Allah sorsun bunlara gerçekten diyebileceğim hiçbirşey yok bu ülkede öğrenci olarak ne çektim anlatamam. Birşey açıklıyorsun bari doğru düzgün açıkla her meselede aynı şey. Sınav yapacak mısın, yapacaksan ne zaman yapacaksın. Öğrencinin kafası karışık şu süreçte sınav yapılması ne kadar yanlış. Elimize bir karne tutuşturmak için kim bilir kaç kişi can çekişecek. Devletin bunun vebalini üzerine alırken herhangi vicdani bir sorunu yok sanırım. Dönemi ertele o zaman kardeşim. Sınavları ertele yapmak zorunda mısın?
İptal olma ihtimali var mı?

Genelde son dakika duyurulduğu için herşey belki öğrenciler dersleri salmasın diye yapılmış bişeydir bilemiyorum. Bence yapamazlar yani ama bu ülkede neler oldu yaparlar mı yaparlar. Yapılması doğru mu kesinlikle yanlış herkes tutturmuş bir karne.
Bizim tüm sınavları olduk ama sınavların yarısı girilmemiş durumda inşallah bir daha olmayız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Durum bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı