Yazılım 4. sınıf bahar döneminde alttan ders alınabiliyor mu?

halimoo

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaşımın bahar dönemine kalacak alttan dersleri var ama işletmede mesleki eğitımin yanına bahar döneminde alttan ders eklenebiliyor mu yoksa ünisi uzayacak mı merak ettik. Bilen varsa cevaplarsa seviniriz teşekkürler.

4.sınıf bahar dönemi ful staj mı? Benim bildiğim diyelim dönemlik 45 kredi hakkı varsa 30'u staj olsa geriye 15 kredi hakkı kalıyor. Alttan dersleri 15 krediyi geçmezse sınavlarına girip geçerse verir ancak geçerse bir sonraki seneye devreder. Yanlışım varsa düzeltir bilenler.

4.sınıf bahar dönemi ful staj mı? Benim bildiğim diyelim dönemlik 45 kredi hakkı varsa 30'u staj olsa geriye 15 kredi hakkı kalıyor. Alttan dersleri 15 krediyi geçmezse sınavlarına girip geçerse verir ancak geçerse bir sonraki seneye devreder. Yanlışım varsa düzeltir bilenler.
Evet 30 kredi gözüküyor. O geri kalan hakkı kullanmaya izin veriyorlar mı onu merak ettik

Evet 30 kredi gözüküyor. O geri kalan hakkı kullanmaya izin veriyorlar mı onu merak ettik.

Verirler diye düşünüyorum biz de staj yapıp sadece sınava gelenler vardı sanırsam. Üniversiteden üniversiteye değişiklikler de oluyor en doğru bilgiyi öğrenci işlerinden öğrenebilirsiniz.

Bir arkadaşımın bahar dönemine kalacak alttan dersleri var ama işletmede mesleki eğitımin yanına bahar döneminde alttan ders eklenebiliyor mu yoksa ünisi uzayacak mı merak ettik. Bilen varsa cevaplarsa seviniriz teşekkürler.
Yapabilir diye biliyorum. Sınavlara gidip gelse yeter. Yine de danışman hocasına mail atsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı