Tamam konuyu hijack edip Flight Sim'de eğitim alıp yanmayan pasaportlarımızı ayarlarız bir gün, üstüne güzel kafa patlatırız.

Yapay zekaya kod yazdırıp, ilk kodu "eh tamam çalışan" ama daha dördüncü koda geldiğimizde "yok artık eşşeğin çifte kavrulmuş leblebileri" olmuştum ilk çıktığında, bu hafta tekrar denedim, ilk kod tamam çalışıyor bir yere kadar (onu ben de yaparım, yapıyorum zaten gerektiğinde manuel veya kodla) sonraki kodlar aynen bu şekil.

@Mert Can Urcan Daha yapay zeka teknolojisi de bebek sayılır. Gerçekten hem merak ediyorum hem korkuyorum. Bakalım sonumuz ne olacak. Özellikle görsel ve müzikle alakalı yapay zekaların 1 senedeki ilerlemeleri bile tüyler ürpetici. Umarım zehri üreten panzehirini de üretiyordur

ICE ve ICE Breaker... şu an zaten Drone savaşlarının amacı bu, tabi uçan kuşun instası yok ondan LLM için bilgi toplamak uzun sürüyor... TRT Gap olaydı goPro sponsorluğunda fiyuu...

Muhtemel önceki senaryo:

Senaryonun bu olduğuna ben de ikna oldum gibi, tarih tekerrürden ibaret sonuçta değil mi

Senaryonun bu olduğuna ben de ikna oldum gibi, tarih tekerrürden ibaret sonuçta değil mi
Ne o yoksa sen cookie'leri mi yedin Neo? Yok ya yazılımda son 80 yılda gele gele Ai'de gelip durduysak yazıklar olsun, oysa 2025'te x-bot'larımız olacaktı.

Ya hala dünya çapında o kadar siber saldırı oluyor saniye saniye, bir tanesi de "Arkadaşlar şu uyduyu yörüngeden çıkartsak n'olur" veya "Ay'ın neden aynı yüzünü görüyoruz, telemetrisini ne almıyoruz" demiyor, ondan gelişemedik, varsa yoksa onlycodes ve en üst seviye wikileaks vardı, Assange'in da işe yarayacak bir şeyi kalmadı saldık.

Koldaki Casio saat işlemcisiyle yörüngeye çıkabiliyoruz, ama GitHub'dan copy-paste kod ile anca drone ve 3b yazıcı yapıyoruz olacak iş değil. Nerde bu millet? Çıldırdım.

Hocam hangi üniversitede okuyorsunuz bende bu sene Dijital Oyun Tasarımı yazmak istiyorum ama her telden bir ses çıkıyor, okuyan birinden fikir almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…