Yazılım alanı seçimi nasıl olmalı?

Omerasafsult4n

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben yazılım yapıyorum temel düzeyde HTML, CSS ve Python biliyorum ama alan seçemedim. Ne zaman bir alana yönelsem ondan soğuyorum. Öneriniz var mı acaba?

Sorun da o zaten hocam yani ne istediğime karar veremiyorum aklımdaki tek tercih kolay olsun.
Bende c++ ve Python öğrenmeye niyetlendigim zamanlar oluyordu Python öyle sıkmıyordu ama c sıkıyordu oyun da gelistiriyordum bi aralar ancak saç baş yoldurtur oyun geliştirme alanı zaten Türkiye de öyle EA valve gibi şirketler yok hani olsa da seni harcarlar Junior diye gecistirirler Web geliştirme alanına yönel zaten Python kolay bir dil Web geliştirme de kolaydır düzenli çalışırsın hem oyun kısmında öyle değil ama

Bende C++ ve Python öğrenmeye niyetlendigim zamanlar oluyordu Python öyle sıkmıyordu ama C sıkıyordu oyun da gelistiriyordum bir aralar ancak saç baş yoldurtur oyun geliştirme alanı zaten Türkiye de öyle EA Valve gibi şirketler yok hani olsa da seni harcarlar junior diye gecistirirler web geliştirme alanına yönel zaten Python kolay bir dil web geliştirme de kolaydır düzenli çalışırsın hem oyun kısmında öyle değil ama.

Zaten bu aralar frontend yapıyordum bu alandan devam edeyim en iyisi.

Erken alan seciyorsunuz. Erken dil seciyorsunuz.

Temel programlama, veri yapilari, low level programlama, GUI / OpenGL programlama vs hepsini ogrenip biraz yapmis olmaniz gerekiyor ki her seyi hem temel duzeyde ogrenin hem de farkli alanlari ve farkli programlanabilir cihazlari gorun.

Sonra bilincli bir tercih yapmis olacaksiniz ve hosunuza giden alani zaten baskasina sormayacaksiniz.

Forumda goruyorum, henuz yeterli bilgisi yokken alan kiyaslaniyor, programlama dili kiyaslaniyor.

Yazılım sizin için ne ifade ediyor bunu sorun kendinize ve yazılımı ne için öğrenmek istiyorsunuz ilk olarak bunları kendinize sormanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı