Blackwoman
Zeptopat
Daha fazla
Rica ederim hocam. Bu arada gelecekte kendinizi nasıl bir konumda görmek istediğinizi, kişisel yaşantınız ve kariyerinizde neleri hedeflediğinizi merak ettim açıkçası. Niye programcılık tercih ettiniz mesela, ileride kendinizi nasıl konumlandırırsınız?
Bana her zaman teknoloji mucuzi gibi geliyordu ve nedense 9 sınıftan beri bilgisayar okuyacağım diye düşündüm ve doğru düzgün bir şey bilmiyordum sadece hayranlık vardı teknolojiye karşı bir de kurcalamayı falan seviyorum oradanda merak oluşuyordu ama hayatımda bazı nedenden dolay yapmadın ilgilenmedim son 5 6 aydır ya yapacağım ya da bu hayal bırakacak dedim başladım bir yerden. Ben aslında kendi uygulamam olmasın istiyorum farklı bir düşünde yapayım var bunun teknolojiye dönüştürmek istiyorum bu web olabilir veya bir oyun eskiden de küçükken kendi kendine oyun üretiyordum şimdi de dijitalda üretticem dedim o yüzden bir yanda istedim şu an da aklımda bir uygulama var böyle basit ama yapmak isterim. Aslında benimkisi hayranlık kısacası ve ileride me olmak istersem gelince hayallerim gerçekleştirdim bir uygulama olsun fikirlerimi yaşatacağim bir şey bunlar değişir yazılım ortamı daha ucunu görmeme rağmen çok farklı belli.