Maaş odaklı meslek secilmez. Maaş sizin becerinize çalıştığınız yaptığınız ise göre degisir.

Benim becerim, severek yaptığım iş editörlük ama ben yurt dışı imkanı için mesleği seçmek istedim.
Maaş odaklı meslek secilmez. Maaş sizin becerinize çalıştığınız yaptığınız ise göre degisir.
Bu arada neye güldünüz tam olarak

Benim becerim, severek yaptığım iş editörlük ama ben yurt dışı imkanı için mesleği seçmek istedim.

Bu arada neye güldünüz tam olarak
Dereyi görmeden parçaları sıvamak olmuş sizinki ona guldum. Daha okul bitmemiş meslekteki başarı elde edilmemiş direk müdürlük hayali kurulması enteresan olmuş maaş bile ayarlanmış. Daha önce yazdığım gibi meslek secimi yeteneğe başarıya göre olur maaşa göre olmaz.

Yani o benim deneyimim oluyor sanırım. Bu deneyim engineering Manager de yok sanırım, yani deneyim var ama en kötüsü bile 20 bin TL gibi maaşlar alıyor galiba.

Hocam tamamen kendinizle alakalı benim bir tane arkadaşım var internetten aldığı kurslarla mobil kodlama öğrendi şu anda yazılım firmasında staj yapıyor ve önünde yurt dışı imkanı var ne kadar çalışırsanız o kadar yurt dışına yaklaşırsınız.

Peki hangi bölüm bana göre bunu nasıl anlayabilirim?

Haklısınız. Ne yapmalıyım bu süreçte? Hangisi bana göre nasıl anlayabilirim?

Peki hangi bölüm bana göre bunu nasıl anlayabilirim?

Haklısınız. Ne yapmalıyım bu süreçte? Hangisi bana göre nasıl anlayabilirim?
Öncelikle (ben öyle yaptım bil.müh.) yeteneğinize ve kapasitenize göre mutlaka okullardan mezun olun. İngilizcenizi geliştirin. Tüm meslekler gibi yazılımda zaman ve deneyimle ilerler. Siz öncelikli olanları yapmaya başlayın zamanı gelince ne olacağınıza karar verirsiniz.

Son düzenleme:

Daha önce yurt dışında yaşayıp vlog çeken (İngiltere, Amerika) kanallara editörlük yaptım hala konuşuyorum bu kişilerle. İngiltere'de yaşayan bir abla bana İngilizce öğretecek, 15 yaşındayım. İngilizceye şimdi başlamamın daha doğru olacağını umuyorum. Şu an dersteyim zaten, bu derste Visual Studio'da C# kodlamayı öğreniyoruz.

O zaman derslere devam ediyorum olduğu gibi, ileride zevkime göre karar veririm yani?

Hocam o yollardan bende geçtim o gösterdikleri C# üstüne kat ve kat fazla bilgi koymalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…