Maaş odaklı meslek secilmez. Maaş sizin becerinize çalıştığınız yaptığınız ise göre degisir.
Maaş odaklı meslek secilmez. Maaş sizin becerinize çalıştığınız yaptığınız ise göre degisir.
Bu arada neye güldünüz tam olarakMaaş odaklı meslek secilmez. Maaş sizin becerinize çalıştığınız yaptığınız ise göre degisir.
Dereyi görmeden parçaları sıvamak olmuş sizinki ona guldum. Daha okul bitmemiş meslekteki başarı elde edilmemiş direk müdürlük hayali kurulması enteresan olmuş maaş bile ayarlanmış. Daha önce yazdığım gibi meslek secimi yeteneğe başarıya göre olur maaşa göre olmaz.Benim becerim, severek yaptığım iş editörlük ama ben yurt dışı imkanı için mesleği seçmek istedim.
Bu arada neye güldünüz tam olarak
Yani o benim deneyimim oluyor sanırım. Bu deneyim engineering Manager de yok sanırım, yani deneyim var ama en kötüsü bile 20 bin TL gibi maaşlar alıyor galiba.
Hocam tamamen kendinizle alakalı benim bir tane arkadaşım var internetten aldığı kurslarla mobil kodlama öğrendi şu anda yazılım firmasında staj yapıyor ve önünde yurt dışı imkanı var ne kadar çalışırsanız o kadar yurt dışına yaklaşırsınız.
Dereyi görmeden parçaları sıvamak olmuş sizinki ona guldum. Daha okul bitmemiş meslekteki başarı elde edilmemiş direk müdürlük hayali kurulması enteresan olmuş maaş bile ayarlanmış. Daha önce yazdığım gibi meslek secimi yeteneğe başarıya göre olur maaşa göre olmaz.
Peki hangi bölüm bana göre bunu nasıl anlayabilirim?
Her bölümden sırasıyla bir şeyler öğrenmeye çalış hangisi daha çok hoşuna giderse onun üstünden yürü benim tavsiyem bu olur.
Öncelikle (ben öyle yaptım bil.müh.) yeteneğinize ve kapasitenize göre mutlaka okullardan mezun olun. İngilizcenizi geliştirin. Tüm meslekler gibi yazılımda zaman ve deneyimle ilerler. Siz öncelikli olanları yapmaya başlayın zamanı gelince ne olacağınıza karar verirsiniz.Peki hangi bölüm bana göre bunu nasıl anlayabilirim?
Haklısınız. Ne yapmalıyım bu süreçte? Hangisi bana göre nasıl anlayabilirim?
Öncelikle (ben öyle yaptık bil. Müh.) Yeteneğinize ve kapasitenize göre mutlaka okullardan mezun olun. İngilizcenizi geliştirin. Tüm meslekler gibi yazılımda zaman ve deneyimle ilerler. Siz öncelikli olanları yapmaya başlayın zamanı gelince ne olacağınıza karar verirsiniz.
Öncelikle (ben öyle yaptık bil. Müh.) Yeteneğinize ve kapasitenize göre mutlaka okullardan mezun olun. İngilizcenizi geliştirin. Tüm meslekler gibi yazılımda zaman ve deneyimle ilerler. Siz öncelikli olanları yapmaya başlayın zamanı gelince ne olacağınıza karar verirsiniz.
Daha önce yurt dışında yaşayıp vlog çeken (İngiltere, Amerika) kanallara editörlük yaptım hala konuşuyorum bu kişilerle. İngiltere'de yaşayan bir abla bana İngilizce öğretecek, 15 yaşındayım. İngilizceye şimdi başlamamın daha doğru olacağını umuyorum. Şu an dersteyim zaten, bu derste Visual Studio'da C# kodlamayı öğreniyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.