Yazılım/bilgisayar mühendisliği için üniversite önerisi

EmirEsen_1

Decapat
Katılım
17 Temmuz 2021
Mesajlar
212
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sınav açıklandı 180k yapmışım. Bildiğiniz bu sıralamalarda yazılım bilgisayar alanında bir üniversite var mı ya da alternatif olarak gösterebileceğiniz bir yol?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi bildiğim kadarıyla en iyisinden mezun olanda en kötüsünden mezun olanda bilge adama gidip bir eğitim alıyor o yüzden çok bir farkının olmadığını hatta üniversitedeki eğitimin yeterli olmadığını düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii sadece üniversite bitirmek bir şey katmıyor bu sektörlerde.Kendimi geliştirmeye müsait sıralama göre güzel bir üniversite bakıyordum dedim. Sosyalde giden arkadaşlar veya tecrübeli kişiler var ise yardım eder düşünmüştüm kimse yazmıyor.
 
Vallahi bildiğim kadarıyla en iyisinden mezun olanda en kötüsünden mezun olanda bilgeadama gidip bir eğitim alıyor o yüzden çok bir farkının olmafığını hatta üniversidekedi eğitimin yeterli olmadığını düşünüyorum.

İlk defa duyuyorum bilge adamı fiyat aralığı nedir acaba biliyor musunuz?
Udemy'de ki kurslarla öğrenmeyi düşünüyordum farkı nedir ki.
 
Geçen sene ben sınavdan önce 150k-200k sıralama düşünüyordum. O sıralamada Atatürk Üniversitesi öne çıkıyordu. 100k yapınca çok araştırmadım ama orayı. İstersen bir bak. Bulunduğu il, çevre, soğuk olması başlıca sorunlar. Başka bir sorun var mıdır bilmiyorum.
 
Geçen sene ben sınavdan önce 150K-200k sıralama düşünüyordum. O sıralamada Atatürk üniversitesi öne çıkıyordu. 100k yapınca çok araştırmadım ama orayı. İstersen bir bak. Bulunduğu il, çevre, soğuk olması başlıca sorunlar. Başka bir sorun var mıdır bilmiyorum.

Zaten çevre seçme hakkımın olduğunu düşünmüyorum. Araştıracağım teşekkürler.
Tecrübeli arkadaşlar yok mu acaba?
Celal Bayar Mekatronik nasıldır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten çevre seçme hakkımın olduğunu düşünmüyorum. Araştıracağım, teşekkürler.
Tecrübeli arkadaşlar yok mu acaba ?
Celal Bayar Mekatronik nasıldır ?
Mekatronik hakkında pek bir fikrim yok ancak çevremde gidenler Celal Bayar üniversitesini önermiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı