Yazılım/bilgisayar mühendisliği okuyup özel sektörde ne iş yapılabilir?

szoboszlaii

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba dostlar, ailem üniversite okuyup devlet memuru olmamı istiyor ancak ben güzel bir bölüm bitirip özel sektörde kendi işimi kurmak güzel paralar kazanmak istiyorum. Bilgisayar, yazılım mühendisliği gibi bölümler düşünüyorum. Bu bölümlerin özel sektörde iş imkanları nelerdir? Avrupa'da ve Türkiye'de maaşları ne kadardır?

Yazılımın her yerde iş imkanı vardır diye düşünüyorum hocam. Maaşlar değişmekle birlikte çalışırken evden kendiniz de iş yapabileceğiniz için güzel bir sektör olduğunu düşünüyorum.

Yazılımın her yerde iş imkanı vardır diye düşünüyorum hocam. Maaşlar değişmekle birlikte çalışırken evden kendiniz de iş yapabileceğiniz için güzel bir sektör olduğunu düşünüyorum.
Çalışırken evden iş nasıl yapabiliyorsun? Çoğu firma aksini belirten iş sözleşmesi imzalatıyor.

Çalışırken evden iş nasıl yapabiliyorsun? Çoğu firma aksini belirten iş sözleşmesi imzalatıyor.
Eskiden kurumsal firmalar bunu çokça yapardı.
Artık çoğu firma deli gibi yazılımcı arayıp istediği gibisini bulamadığı için bulduğunda da böyle şeylere girişmiyor hiç.

Yazılım ortamını ayırdıktan sonra kendi özel zamanında ne iş yaptığı da kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum zaten, isterse gidip simit satar :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı