Yazılım bitiyor mu?

Bu yapay zeka falan değil. Zeka demek bilinç demek. Bilinci varmı. Telefonundaki kelime tamamlamaya Elon denilen tipsizin biri yapay zeka diyor sende inanıyorsun.
İsmini öyle koymuşlar ben ne yapayım? İsmini bilinçsiz yapay zeka olarak mı değiştireyim? ''Yapay zeka'' deniliyor zaten ''Yapay''

ChatGPT'nin olayı inanılmaz bir teknoloji olması değil ücretsiz olmasıdır zaten. Muadilleri çok pahalı fiyatlara satılıyordu 1-2 sene önce.

İsmini öyle koymuşlar ben ne yapayım? İsmini bilinçsiz yapay zeka olarak mı değiştireyim? ''Yapay zeka'' deniliyor zaten ''Yapay''
Hayır ben onu demiyorum. Beni cahil yerine koymanı diyorum. Gelişmelerden haberin yokmu diyorsun. Onlar gelişme değil. Ne kadar fazla korsan içerikle eğitirlerse o kadar fazla gelişiyor.
Ben korsan e kitap okusam beni taşlarsınız ama Elon yapay zekayı korsan e kitapla eğitiyor.

Şimdi korsan oyun oynamak etik mi değil mi desem yüzde 95% değil der. Ama OpenAi a etik. Onlar kullanabilir. İnsanlığın birikimini hüpletebilirler. Sonrada ai bi halt yiyomuş diye pazarlarlar.

Siz gülmeye devam edin. Mark Zuckerberg seni senden daha iyi tanıdığını söylüyormuş. Bir gün bu kolunuzu oynatamayacak kadar sizi üşengeç hale getirip beyinlerinizi uyuşturduklarında da zaten kafanıza çip takıp felç ederek güldürecekler. Kolay gelsin.

Bu yapay zeka falan değil. Zeka demek bilinç demek. Bilinci varmı. Telefonundaki kelime tamamlamaya Elon denilen tipsizin biri yapay zeka diyor sende inanıyorsun.
Kanka birincisi birazcık agresifsin sakin ol sakin sakin tartışıyoruz. İkincisi evet haklısın Elon ve diğerlerinden hayır gelmez yapay zeka da zeka falan değil ama ortada bir realite var ve bu realiteye ayak uydurmamız lazım.

He realiteyse ben ilk çıktığı zamanlar biraz kullandım bu ai zıkkımını. Çok pişmanım şahsen. Artık elimi sürmüyorum. Çünkü bunları kullanmak 5-6 iblise yardım etmek demek(Google,OpenAi, Elon Musk, Meta, Apple, Microsoft). Ayak falan da uydurmayacağım. Evet şahsen en gidip o eklemeyi unuttuğum basit bir tırnak işaretini ai a 5 dakikada buldurmaktansa ben 25 dakikada bulurum.

Hocam Elon Musk'la ne sorununuz var merak ettim de.

Hocam Elon Musk'la ne sorununuz var merak ettim de.
Kendisi ai ın nükleer silahlar kadar tehlikeli olduğunu iddia ediyor. Sadece belirli şirketlere verilmeliymiş bu ai geliştirme izni. Kısacası diyorki biz insanlığın tüm birikimini hüpletelim sizde bize çalışın. Açık kaynağı kurutma projesi bence.

Sen ne kadar zekisin bir biz uyanamadık bu duruma zaten değil mi? Arkadaşım herkes her şeyin farkında zaten elimizden bir şey gelmiyor burada yorum yapacağına ıcraat'ta bulunman daha yararlı olmaz mı? Üstteki arkadaşında dediği gibi realite bu, yapabileceğimiz bir şey yok.

Bu saydığın şirketlerin tamamı iblis eyvallah ama dünya dönüyor dostum senin kullanman onlar içi mühim değil herkes kullandığı için her türlü paranın tadına bakıyorlar sen ben biz eğer bunu onlardan almak ve insanlığa bir faydamız olsun istiyorsak AI karşımıza çıkacak ve kullanmasak bile tanıyacağız ne olduğunu bileceğiz ne için kullanıldığını ve ne için kullanılmaması gerektiğini bilecek ve göstereceğiz.

Surdakilerin %33'u yapay zeka gelecek diyor %33'u sadece işi kolaylastirir diyor %33'u hiçbir etkisi olamaz diyor.
Yapay zeka gelecek diyenler yazılımın ysini biliyor mu acaba?
Soruda bende belirttim olur mu olmaz mı diye bir sormak istedim.
Yapay zeka gelecek diyenler ne iş ile uğraşıyorlar acaba?

Ben bazı sirketlerin yapay zekayı kullandığını duymuştum yapay zekayı kullanan şirketlerde bile binlerde yazılımcı çalışıyor.

Yazılım birçok işte çalışabiliyor benim bir yakınım Mercedes de çalışıyor (yazılımcı)

Eğer gerçekten yapay zeka yazılımı bitirirse orada da hiçbir iş kalmaz çoğu iş yapay zekaya kalır yapay zekanın en son bitirecegi iş yazilim diye düşünüyorum şahsen ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…