Yazılım bitiyor mu?

Surdakilerin %33'u yapay zeka gelecek diyor %33'u sadece işi kolaylastirir diyor %33'u hiçbir etkisi olamaz diyor.
Yapay zeka gelecek diyenler yazılımın ysini biliyor mu acaba?
Soruda bende belirttim olur mu olmaz mı diye bir sormak istedim.
Yapay zeka gelecek diyenler ne iş ile uğraşıyorlar acaba?

Ben bazı sirketlerin yapay zekayı kullandığını duymuştum yapay zekayı kullanan şirketlerde bile binlerde yazılımcı çalışıyor.

Yazılım birçok işte çalışabiliyor benim bir yakınım Mercedes de çalışıyor (yazılımcı)

Eğer gerçekten yapay zeka yazılımı bitirirse orada da hiçbir iş kalmaz çoğu iş yapay zekaya kalır yapay zekanın en son bitirecegi iş yazilim diye düşünüyorum şahsen ben.

Kanka yapay zekanın bir takım meslekleri sonlandıracağı ve yeni meslekler ortaya çıkaracağı kesin ama merak ettiğim şey sen yazılımı sevdiğin için mi yapmak istiyorsun yoksa iş imkanı için mi yoksa ikisi de mi? İş="bir şirkette çalışmak" mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka yapay zekanın bir takım meslekleri sonlandıracağı ve yeni meslekler ortaya çıkaracağı kesin ama merak ettiğim şey sen yazılımı sevdiğin için mi yapmak istiyorsun yoksa iş imkanı için mi yoksa ikisi de mi? İş="bir şirkette çalışmak" mıdır?

Çocukluğumdan beri oyun tasarlamak kodlamak istediğim için yani sevdigimden.
Aynı zamanda parasida fena değil.

Tabii ki yapay zeka bazı işleri halledebilir ama ben yazilimi yapacağını dusunmuyorum.
Belki kolaylaştırabilir 10 kişi lazımsa 3 kişi lazım olur.
Şirkette 1000 kişi calisiyorsa 300'e düşer ama tamamen bitmez.
Yazılımın ysini bilmeyen şahıslar biter diyor 😅

Surdakilerin %33'u yapay zeka gelecek diyor %33'u sadece işi kolaylastirir diyor %33'u hiçbir etkisi olamaz diyor.
Yapay zeka gelecek diyenler yazılımın ysini biliyor mu acaba?
Soruda bende belirttim olur mu olmaz mı diye bir sormak istedim.
Yapay zeka gelecek diyenler ne iş ile uğraşıyorlar acaba?

Ben bazı sirketlerin yapay zekayı kullandığını duymuştum yapay zekayı kullanan şirketlerde bile binlerde yazılımcı çalışıyor.

Yazılım birçok işte çalışabiliyor benim bir yakınım Mercedes de çalışıyor (yazılımcı)

Eğer gerçekten yapay zeka yazılımı bitirirse orada da hiçbir iş kalmaz çoğu iş yapay zekaya kalır yapay zekanın en son bitirecegi iş yazilim diye düşünüyorum şahsen ben.
Mantıklı düşünen biri daha.

Yazılım demek bir şirkette çalışmak değil sen galiba onu belirtmek istemissin. Yazılım bilgisi ile birçok yapılabilir dediğinin farkındayım ama büyük bir şirkette çalışmadan bence iyi bir yazılımcı olunmaz.

Sen ne kadar zekisin bir biz uyanamadık bu duruma zaten değil mi? Arkadaşım herkes her şeyin farkında zaten elimizden bir şey gelmiyor burada yorum yapacağına ıcraat'ta bulunman daha yararlı olmaz mı? Üstteki arkadaşında dediği gibi realite bu, yapabileceğimiz bir şey yok.

Icraatte bulunuyorum. İnsanları aydınlatmaya çalışıyorum.

Yazılım demek bir şirkette çalışmak değil sen galiba onu belirtmek istemissin. Yazılım bilgisi ile birçok yapılabilir dediğinin farkındayım ama büyük bir şirkette çalışmadan bence iyi bir yazılımcı olunmaz.
Bu konuda sana katılmıyorum. Temple os i yazan adam psikopattı ve hiç bir şirkette çalışmıyordu. Temple os i bilmiyorsan araştır.
Yazılım tecrübe isteyen bir iş herkes Riot Games de Rockstar da çalışabilir mi mesela.
Kendime değer katmak amac.

Ben şahsen işin parasindayim açık söyleyeyim işi sevmey ayrı zaten sevmesem yapmam doktorluk okurdum.

Bu konuda sana katılmıyorum. Temple OS i yazan adam psikopattı ve hiçbir şirkette çalışmıyordu. Temple OS i bilmiyorsan araştır.

Ya tabii kendi kendini gelistiren de var ben en basit yolu söyledim bir şirkette çalışmak seniora doğru yükselmek tabii kolay degilde.
İsteyen araştırır kendini geliştirir Unity'den bir oyun yapar. Şirketten alacağı parayı yaptığı oyundan alır. Zaten bir oyun yapıyorsa gelismis demektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı