Yazılım denemeleri ve program çalıştırmak için VDS önerisi

Sürekli açık kalması gerektiğini söylediğiniz proje o kadarda önemli olmasa gerekki 90 TL lik bir sunucuda barındırıyorsunuz. Türkiye şartlarında kiralama yaptığınız firma her ne kadar işini iyi yapsa bile verimerkezi kaynaklı sorunlar çıkabiliyor. Şu an en çok kullanılan 2 verimerkezi PenDC ve Datacasa nın toplam kapasitesini Hetzner birkaç sanal sunucuya veriyor. Toplam internet kapasiteleri 45.06 Tbit. Bu değer bahsettiğim Türkiye lokasyonlu verimerkezlerinde 150-200 Gbps aralığında. Bizde plaza içine verimerkezi kurulurken adamlar sıfırdan verimerkezi inşa ediyorlar. Bunlar gibi birçok etken var.
Hocam iyi akşamlar anca vakit bulup hesap açabildim telefon ve kart doğrulamasından sonra neden hala kimlik doğrulaması istiyor geçmenin bir yöntemi var mı?

Hocam iyi akşamlar anca vakit bulup hesap açabildim telefon ve kart doğrulamasından sonra neden hala kimlik doğrulaması istiyor geçmenin bir yöntemi var mı?
Hocam sahte Türk kimliklerle spam vs yapıldığı için diye biliyorum. İllegal bir iş yapmayacaksanız vermenizde bence bir sorun yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı