Yazılım desteği olan Gamepower Ogre RGB önerisi

Mesajım 2 kere gitti :( kusura bakmayın.
Dostlar desteğiniz için çok teşekkürler ben iade etmek ile etmemek arasında gidip geliyordum ama etmeye karar verdim Gamepower'ın burada oynadığı müthiş bir oyun söz konusu çok teşekkürler iadem kabul edilsin bütün önerileriniize bakacağım :)

Son düzenleme:
Redragonla kapışacak kalitededir kendisi. Gamepower everest frisby gibi markaları kalite olarak katlar. Marka basmak yerine en azından tasarım değiştirip kendileri üretiyor. Ayrıca gamepowerda çakma switchler bulunmaktayken gamenote(havit) redragon ve trust bu bütçede gerçek switchler sunuyor.
Outemu switchler çakmamı dostum?

Outemu switchler çakmamı dostum?
Hayır hocam Gamepower Outemu adı altında kendi merdiven altı üretimi switchlerini kullanıyor. Üzerinde outemu yazıyor ancak çıkarıp incelerseniz kullanılan housing dışında materyallerin outemudan farklı olduğunu anlarsınız.

Hayır hocam Gamepower outemu adı altında kendi merdiven altı üretimi Switch'lerini kullanıyor. Üzerinde outemu yazıyor ancak çıkarıp incelerseniz kullanılan housing dışında materyallerin outemudan farklı olduğunu anlarsınız.

Benim pek bir bilgim yok Gamepower hakkında. Şu an ogre RGB modelini satın aldım sizce iade etmeli miyim?

Benim pek bir bilgim yok Gamepower hakkında. Şu an ogre RGB modelini satın aldım sizce iade etmeli miyim?
İade edip gamenote veya redragon tercih ediniz hocam. Birkaç ay içinde sıkıntı yaşayıp o bilek desteğine razıysanız bilemem tabii. Kendim sadece bilek desteği için Everest KB R88 almıştım. 2 haftaya klavye bozuldu. Jelimsi bilek desteği sapasağlam 3 yıldır kullanıyorum.

İade edip gamenote veya redragon tercih ediniz hocam. Birkaç ay içinde sıkıntı yaşayıp o bilek desteğine razıysanız bilemem tabii. Kendim sadece bilek desteği için Everest KB R88 almıştım. 2 haftaya klavye bozuldu. Jelimsi bilek desteği sapasağlam 3 yıldır kullanıyorum.
Ancak söyle bir durumda var. Ben marka takıntısı olan biriyim maalesef ve rgb manyağıyım ne öneririsiniz

Ancak söyle bir durumda var. Ben marka takıntısı olan biriyim maalesef ve rgb manyağıyım ne öneririsiniz
Marka takıntısı mı? Güldürmeyin beni. Bu takıntı gamepowera karşı nasıl oluştu acaba?
Hangi switch olmalı? bütçe nedir? tam olarak belirtin yardımcı olayım.

Dostum ben iade edeceğim yazılımını kullanamıyorum bir de kullananlar 2 aya bozulduğunu söylyüyor sen yazılımını kullanabiliyor musun?
şuan elimde değil gelince bilgi sağlarım
Marka takıntısı mı? Güldürmeyin beni. Bu takıntı Gamepower'a karşı nasıl oluştu acaba?
Hangi Switch olmalı? Bütçe nedir? Tam olarak belirtin yardımcı olayım.

Red Switch 350 - 450 TL arası olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı