Tamamdır, sağolun. Anlaşamayacağız gibiPython'ı en iyi şekilde öğrenince eline bir şey geçmeyecek. Çünkü en iyi şekilde öğrenemezsin. Ben veri iskeyecegim de, anlarım. Hala dillere amaç olarak bakıyorsun.
Tamamdır, sağolun. Anlaşamayacağız gibiPython'ı en iyi şekilde öğrenince eline bir şey geçmeyecek. Çünkü en iyi şekilde öğrenemezsin. Ben veri iskeyecegim de, anlarım. Hala dillere amaç olarak bakıyorsun.
Hocam benim en iyi şekilden kastım doğru yoldan gitmek, en başta hata yapmadan başlamak isteme. Yoksa bende biliyorum zaten en ince ayrıntısına kadar yapamayacağımı. Sadece tavsiye istedim ve sizde güzelce anlatmışsınız, teşekkür ederim.En iyi şekilde öğrenemezsin gerçekten, ilk önce bunu anlaman gerekiyor bunu da işin içine girmedikçe anlayamazsın. Ben bile kaç yıldır uğraşıyorum hala bilmediğim bir çok şey var, yanlış yaptığım bir çok şey var, yıllardır bildiğim yazılım dillerinde de yanlışlık yapıyorum projelerimde hala bir dolu hata oluyor. Yazılım da aynı İngilizce daha doğrusu farklı bir konuşma dili öğrenilirmiş gibi öğreniliyor çünkü bunlar da aslında bir konuşma dili, biriyle insanlarla biriyle makine ile iletişim kuruyorsun. Öğrenirsin algoritma mantığını, öğrenirsin Python veri yapılarını vesaire sonra açarsın basit projeler yapmaya başlarsın, Github'ta açık kaynaklı projelere bakar insanların kodlarını analiz edersin daha sonra o projeleri kendin yapmaya çalışırsın, hata alırsın, bilmediğin şeyler çıkar karşına araştırarak bu eksikliklerini giderirsin.
İşin bu kısmını yapmadan, ben hiç yazılım bilmiyorum ama kurslardan en iyi şekilde öğreneyim mantığı imkansız, biraz düşüp çamura batmanız gerekiyor.
Profesyonel olarak bu işi yapan bir kursa yazılın ya da bir dil belirlemişsiniz bu dil ile Algoritma yapısını öğrenmeye çalışınız ki daha önce de bu konuda bilgilendirilmişsiniz.Tüm diller bir araçtır ve öğrendikçe bazı şeyler size zaten yetmeyecek ve yapmak istedikleriniz nasıl yapılıyor diye araştırırken farklı bir dilde ya da yapıda bile kendinizi bulabilirsiniz.Doğru yol kişiden kişiye değişebilir ve siz kendinizi bizden daha iyi tanıyorsunuz.Dil belirle,Algoritma çalış,ne yapmak istiyorum ve nasıl yaparım bunu düşün.doğru yoldan gitmek, en başta hata yapmadan başlamak isteme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.