Yazılım geliştiricisi için PC önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Enginmurat

Centipat
Bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Yazılım geliştireceğim, oyun oynayacağım ve 6K video editleyeceğim. Sizce hangi bilgiasayar bana uygun? Ne almalıyım? All in One PC mi? Dizüstü bilgisayar mı? Yoksa bilgisayar mı toplayayım? Bütçe sınırlamam minimum yani bu anlattıklarımı yapabilecek bir bilgisayar.. Teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleme:
Böyle bir cümle kullanılamaz, bütçe belirtmek zorundasınız. Size kafadan 2990WX, X399 anakart, 64 GB RAM ve çift RTX 2080 Ti ekran kartı sistem önerisi yapalım o zaman, ne dersiniz?
Kardeşim böyle değil. Benim istediğim bilgiaayar, bu saydiğim şeylerin altından kalkabilecek bir bilgisayar lazım bana (min bir fiyat önerisi ile başlayabilirsiniz..)

6K video ama ne? Video kesip biçme mi, renklendirme mi, hangi yazılım? İsteklerin 3'üne göre de ayrı monitor mü? Ne tarz oyunlar mesela? Daha açık yazın. Yazılım ve video için Mac, oyun için PC olabilir bütçe sınırı yoksa.

6K video ama ne? Video kesip biçme mi, renklendirme mi, hangi yazılım? İsteklerin 3'üne göre de ayrı monitor mü? Ne tarz oyunlar mesela? Daha açık yazın. Yazılım ve video için Mac, oyun için PC olabilir bütçe sınırı yoksa.
Her oyunun altından kalkabilecek bir bilgisayar. Hepsi kardeşim.

Her oyunun altından kalkabilecek bir bilgisayar. Hepsi kardeşim.
1. Bu isteklerin türünü sordum, sonuçta all-in-one pahalıya patlar. Biraz daha bahsedin ki özelleştirelim. Yoksa bir Macbook PRO+PC iş görür. Ne yazılım kullanacaksınız, ne oynuyorsunuz? Mesela RED kamera mı kullanıyorsunuz da 6K? After Effect mi, Premiere Pro mu?
2. Ben 26 yaşındayım, kardeşiniz değilim.

1. Bu isteklerin türünü sordum, sonuçta all-in-one pahalıya patlar. Biraz daha bahsedin ki özelleştirelim. Yoksa bir Macbook PRO+PC iş görür. Ne yazılım kullanacaksınız, ne oynuyorsunuz? Mesela RED kamera mı kullanıyorsunuz da 6K? After Effect mi, Premiere Pro mu?
2. Ben 26 yaşındayım, kardeşiniz değilim.
Hocam ben yeni bir bilgisayar alacağım. Çünkü benim ki çok eski. Yazılım öğreneceğim. Bilmiyorum yazılım tasarlamayı. Yazılım konusunda mutlaka altından kalkabilen bir PC olsun. Kamera olarakta Blackmagic 6k alacağım bu yüzden.
Düğün videoları çekeceğim. Bunların hepsinin altından şu bilgisayar kalkabilir mi?
Asus Zenbook Pro Duo?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı