Yazılım geliştirme bölümü okunur mu?

Bölüm çok da bağlayıcı değil. Kendinizi geliştirip iyi bir yazılımcı olmanız size bağlı. Yine bir mühendislik tutuyorsa oraya yönelmeniz daha iyi olur.

Yazılım mühendisliği, mühendislik prensipleriyle sistem tasarımı ve yönetimine odaklanırken, yazılım geliştirme uygulama kodlama ve problem çözme üzerine yoğunlaşmakta.

Bunu göz önünde bulundurup ona göre tercih yapın.

Hocam bilgisayar ve yazılım müh. kötü üniversitelerde tutuyor Doğu'da filan.

Bu bölüm yeni açılmış Karadeniz Teknik'de. O yüzden biraz kafam karıştı aslında.

Biraz daha ciddi araştırma yapmam lazım ama bölümün ilk senesi belki tutar yazmaz mezuna kalırsam seneye çok daha yükselir diye korkuyorum.

Hocam Karadeniz Teknik üniversitesi ise direkt Teorik eğitim alırsınız. Zaten bu bölümde pratik eğitim biraz arka planda.

Bu bölüm yeni açılmış Karadeniz Teknik'de. O yüzden biraz kafam karıştı aslında.

Büyük ihtimal oranın mühendislik fakülteleri hocaları dersinize gelir o yüzden bölümdeki hocaları da araştırmanızı öneririm. Ders programlarına da bakın.

Hocam Karadeniz Teknik üniversitesi ise direkt Teorik eğitim alırsınız. Zaten bu bölümde pratik eğitim biraz arka planda.
Tabii yazılımda büyük iş kendine düşüyor...

Büyük ihtimal oranın mühendislik fakülteleri hocaları dersinize gelir o yüzden bölümdeki hocaları da araştırmanızı öneririm. Ders programlarına da bakın.
Ben buna bir kafa yorayım hocam ya. Bakalım şu an tamamen yarı yarıya.

Hocam Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illerindeki ünilerin mühendislikleri direkt.

Harran, Van,Iğdır filan.

Kendim istesem bile ailem göndermez. Zaten iyi bir üni olsun istiyorum. :/

Olurlu üniversiteler yine var bildiğim ama bunlardan uzak durun. Uzak doğu olacağını düşünememiştim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…