- Katılım
- 17 Ağustos 2021
- Mesajlar
- 11.297
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 29
Sanırım yazılım mühendisliği ile içeriği benzermiş. Yalnız aklıma takılan mühendislik diploması olmaması büyük bir eksi midir? Okunur mu?
Hocam bilgisayar ve yazılım müh. kötü üniversitelerde tutuyor Doğu'da filan.Bölüm çok da bağlayıcı değil. Kendinizi geliştirip iyi bir yazılımcı olmanız size bağlı. Yine bir mühendislik tutuyorsa oraya yönelmeniz daha iyi olur.
Yazılım mühendisliği, mühendislik prensipleriyle sistem tasarımı ve yönetimine odaklanırken, yazılım geliştirme uygulama kodlama ve problem çözme üzerine yoğunlaşmakta.
Bunu göz önünde bulundurup ona göre tercih yapın.
Bu bölüm yeni açılmış Karadeniz Teknik'de. O yüzden biraz kafam karıştı aslında.
Tabii yazılımda büyük iş kendine düşüyor...Hocam Karadeniz Teknik üniversitesi ise direkt Teorik eğitim alırsınız. Zaten bu bölümde pratik eğitim biraz arka planda.
Ben buna bir kafa yorayım hocam ya. Bakalım şu an tamamen yarı yarıya.Büyük ihtimal oranın mühendislik fakülteleri hocaları dersinize gelir o yüzden bölümdeki hocaları da araştırmanızı öneririm. Ders programlarına da bakın.
Ben buna bir kafa yorayım hocam ya. Bakalım şu an tamamen yarı yarıya.
Hocam Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illerindeki ünilerin mühendislikleri direkt.Doğuda hangi okullar tutuyor? Mühendislik için düşünebilir yine.
Hocam Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illerindeki ünilerin mühendislikleri direkt.
Harran, Van,Iğdır filan.
Kendim istesem bile ailem göndermez. Zaten iyi bir üni olsun istiyorum. :/
Yok hocam fena patladım bu sene.Olurlu üniversiteler yine var bildiğim ama bunlardan uzak durun. Uzak doğu olacağını düşünememiştim :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.