Yazılım güncelleştirmesi tableti yavaşlatır mı?

Simurg29

Decapat
Katılım
9 Mayıs 2021
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gençler sizlere bir sorum olacaktı, yazılım güncelleştirme yaparsam tabletimi ağırlaştırır mı? Çünkü IOS'larda yazılım güncelleştirmesi yapıldığında telefonun sistemini ağırlaştırdığını duymuştum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
 
Performans güncellemesi yapmıyorlar ki yavaşlar ancak güncel kalmakta fayda var.
 
Hangi tablet ve hangi sürüme güncelleyeceğiniz belirtseniz daha iyi olur.
Eğer performans güncellemesi ise hızlandırır ama büyük güncelleme ise ve tabletiniz eski ise (ki eski tabletlere sorun çıkartacaksa ya güncelleme gelmez ya da farklı sürüm gelir) donanım yetersizliğinden ufak yavaşlık olabilir ama büyük fark olmayacaktır olsa bile düzeltilir.
 
Değil tablet, telefon bile güncellemeye karşıyım. Bilerekten yavaşlatıyorlar ki yeni telefon tablet almamız için. Örn: Anrdoid telefonum kutudan Android 10 ile çıktı, 11' e yükselttim ve öylece bıraktım. Güvenlik istiyorsanız antivirüs kurmanızı tavsiye ederim.
 
Bu durumda model çok önemli. Eğer 5-6 yaşında bir iOS cihazınız varsa yavaşlatılması yararına. Eğer bir iki yaşında bir iOS cihazınız var ise yazılım güncellemesi ile performansı artar.
 
Belki uygulama geçişlerinde yavaşlama olabilir. Ama öyle abartılacak bu durum yok. Hatta günceleyince hızlanadabilir. iOS 12'den iPadOS 14'e güncelledim. Bayağı hızlandı. Tabii sizin tablet Android ise yavaşlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı