Yazılım güncelleştirmesi tableti yavaşlatır mı?

Hangi tablet ve hangi sürüme güncelleyeceğiniz belirtseniz daha iyi olur.
Eğer performans güncellemesi ise hızlandırır ama büyük güncelleme ise ve tabletiniz eski ise (ki eski tabletlere sorun çıkartacaksa ya güncelleme gelmez ya da farklı sürüm gelir) donanım yetersizliğinden ufak yavaşlık olabilir ama büyük fark olmayacaktır olsa bile düzeltilir.
Tabletimin modeli lenovo tab m10 hd x306f model ve android 10

Gençler dün akşam yazılım güncellemesi yaptım fakat hâlâ tedirginim çünkü Apple firması birkaç yıl iPhone 7'ye yazılım güncelleştirmesi getirerek telefonu bayağı yavaşlatmıştı ve mahkeme sonucunda düzeltmişlerdi. Yine de ilginiz için size çok teşekkür ediyorum.
Değil tablet, telefon bile güncellemeye karşıyım. Bilerekten yavaşlatıyorlar ki yeni telefon tablet almamız için. Örneğin: Anrdoid telefonum kutudan Android 10 ile çıktı, 11'e yükselttim ve öylece bıraktım. Güvenlik istiyorsanız antivirüs kurmanızı tavsiye ederim.

Apple firması öyle yapıyor.

Gençler dün akşam yazılım güncellemesi yaptım fakat hâlâ tedirginim çünkü Apple firması birkaç yıl iPhone 7'ye yazılım güncelleştirmesi getirerek telefonu bayağı yavaşlatmıştı ve mahkeme sonucunda düzeltmişlerdi. Yine de ilginiz için size çok teşekkür ediyorum.

Bahsettiğiniz durum ABD içinde oldu ve düzeltildi böyle bir durum olursa araştırmacılar raporlar zaten bilerek yavaşlatma gibi bir durum söz konusu değil çeşitli yenilikler geliyor bunun için daha fazla işlemci gücü gerekebiliyor eski telefonlarda bu durum yavaşlığa sebep olabiliyor ama her zaman böyle değil bazen daha da hızlandırıyor.
İsterseniz YouTube'dan bakabilirsiniz eski işletim sistemi ile yeni işletim sisteminin farkına.

Şu bilerek yavaşlatma olayı bir benim başıma gelmiyor sanırım. Yavaşlatılsa bile milyar dolarlık hiçbir şirket gözle görülür düzeyde bir yavaşlatma yapmaz diye düşünüyorum. Bu direkt marka adına zarar. Birkaç saliselik bir yavaşlamayı da siz fark edemezsiniz zaten. Yapın gitsin.

iPad Air 5. nesilim var 256 GB sadece 1 kere sürüm güncellemesi yaptım iOS 16.4 gibi bir şey şu an iOS 18.3e yükseltsem cşhaz yavaşlar mı oyun performansı düşer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı