Yazılım için 15-20 bin TL laptop önerisi

Bütçe
15.000-18.000 TL

wie

Decapat
Selam arkadaşlar, yazılım geliştirme ve sanal makine çalıştırmak için laptop alacağım. ASUS Vivobook modellerine ve MSI modellerine baktım fakat nasıl bir şey tercih etmeliyim bilemedim. İstediğim özellikler: Şarjının orta seviyede dayanması, birden fazla sanal makineyi kasmadan çalıştırması, taşıma kolaylığı olması, kasmadan işlerimi görebilmesi, ince bir yapıya sahip olması, renk canlılığı, ergonomik olması,
15-18 bin TL arası bütçem var.

Aşağıdaki modeller arasından hangisini tercih ederdiniz? Fiyatların ucuz olması herhangi bir sıkıntı oluşturur mu? Öbür kurumsal mağazalarda nedense 8 GB RAM modeller ile aynı fiyata satılıyor aşağıda linklerini verdiğim laptoplar.

Lenovo IdeaPad 3
1-

ASUS Vivobook.
2-

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Asus olanın işlemcisi daha güçlü, bunlara alternatif olarak şu model olabilir. IPS ve mat ekranı var, linktekiler TN panel, buna RAM eklemek gerekebilir. https://www.hepsiburada.com/asus-x515ea-bq867-intel-core-i5-1135g7-8gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-ips-tasinabilir-bilgisayar-pm-

Attığınız IPS panel fakat hafıza bakımından ve ram bakımından ekleme yapmam gerekebilir belirttiğiniz gibi. Attığım vivobook modelinin işlemcisinin P ile bitmesi performanstan kısar mı? Anlamadığım için soruyorum. 😅

Attığınız IPS panel fakat hafıza bakımından ve RAM bakımından ekleme yapmam gerekebilir belirttiğiniz gibi. Attığım Vivobook modelinin işlemcisinin P ile bitmesi performanstan kısar mı? Anlamadığım için soruyorum. 😅

Hayır, i5-1240p güçlü bir işlemci, tek çekirdek gücü 11. nesil masaüstü i7 işlemciler civarında, çoklu çekirdekte yine masaüstü işlemcisi i5-11500'e yakın güçte, mobil için çok iyi değerler.

Hayır, i5-1240p güçlü bir işlemci, tek çekirdek gücü 11. nesil masaüstü i7 işlemciler civarında, çoklu çekirdekte yine masaüstü işlemcisi i5-11500'e yakın güçte, mobil için çok iyi değerler.

Attığım Vivobook modelini satın alacağım sanırsam. Almadan önce iki bin daha fazla ver şunu al gibi bir öneriniz var mı? İlerleyen dönemleri düşünerek GPU olan bir sistem tercih etmeye çalışsam Vivobook 16X var fakat fiyat bütçemi aşıyor.

Attığım Vivobook modelini satın alacağım sanırsam. Almadan önce iki bin daha fazla ver şunu al gibi bir öneriniz var mı? İlerleyen dönemleri düşünerek GPU olan bir sistem tercih etmeye çalışsam Vivobook 16X var fakat fiyat bütçemi aşıyor.

Bu modellere bak hocam.

Bu modellere bak hocam.

Hocam teşekkür ederim yardımınız için. Asus modeli satın alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı