Razer DeathAdder V3 vs Viper V3

Ben deathadder tercih ediyorum, elime müthiş oturuyor.

Arkadaşlar Razer DeathAdder V3 ya da Viper V3 almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi?

Aynı fiyata daha iyi seçenekler vardır. Marka takıntınız yoksa başka ürünlere yönelin bence. Bütçeniz ne kadar?

Şu an zaten DeathAdder var. Kablosuza geçeceğim sadece Viper serisini merak ettiğimden soruyorum. Performans olarak fark var mı vs.

Sensörlerde vs. fark yok, farkı şekli diye biliyorum.

Şu an zaten DeathAdder var. Kablosuza geçeceğim sadece Viper serisini merak ettiğimden soruyorum. Performans olarak fark var mı vs.

2-3K vermek istiyorum. Çünkü ileride sistem değiştirme ihtimalim var. O zaman daha iyi bir mouse ile başlamak istiyorum. Beni 2.5 yıl idare etmişti DeathAdder'ın kablolu fareyi sadece ben performans olarak karşılaştırmak için sormuştum.

2-3K vermek istiyorum. Çünkü ileride sistem değiştirme ihtimalim var. O zaman daha iyi bir mouse ile başlamak istiyorum. Beni 2.5 yıl idare etmişti DeathAdder'ın kablolu fareyi sadece ben performans olarak karşılaştırmak için sormuştum.

Attıklarım bütçede daha iyi ürünler. Kablosuza geçmek istiyorsanız bence bunlardan tercih edin.

1765722981026.png

Arkadaşlar Razer DeathAdder V3 ya da Viper V3 almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi?

Dostum, Viper V3 bence bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı mouselardan biri. Kablosuz olmasına rağmen gecikme hissetmezsin, fps oyunlarında aim çok stabil. Sensörü fazlasıyla yeterli, ele de hafif ve rahat oturuyor. Direkt performans odaklı. Kısacası tak çalıştır, kafan rahat oynarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı