HKOX
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir klavye almak istiyorum ancak hangi modeli seçeceğim konusunda kararsızım. Yazılım ve oyun için kullanacağım, bu yüzden hem performans hem de uyumluluk benim için önemli. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
İstediğim özellikler:
• Mekanik olabilir ama manyetik (Hall Effect) switch’ler olursa daha iyi olur.
• Kablosuz olursa güzel olur ama kablolu da olabilir, eğer kablosu çıkabiliyorsa.
• ARGB aydınlatma olmasını istiyorum ama o kadarda elzem değil. Beyaz aydınlatmada olur
• %65 ile %75 arasında olmalı, yani TKL düzeninde.
• Türkçe Q klavye olması önemli.
• Hem Windows hem de Mac ile sorunsuz çalışmalı.
• Çok yüksek ses istemiyorum, hafif sesli olabilir.
• Ses tekerleği hoşuma gidiyor ama zorunlu değil.
Bütçem 4.000 TL’ye kadar.
Bu özelliklere uygun bir klavye kullanan veya önerisi olan var mı? Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Yeni bir klavye almak istiyorum ancak hangi modeli seçeceğim konusunda kararsızım. Yazılım ve oyun için kullanacağım, bu yüzden hem performans hem de uyumluluk benim için önemli. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
İstediğim özellikler:
• Mekanik olabilir ama manyetik (Hall Effect) switch’ler olursa daha iyi olur.
• Kablosuz olursa güzel olur ama kablolu da olabilir, eğer kablosu çıkabiliyorsa.
• ARGB aydınlatma olmasını istiyorum ama o kadarda elzem değil. Beyaz aydınlatmada olur
• %65 ile %75 arasında olmalı, yani TKL düzeninde.
• Türkçe Q klavye olması önemli.
• Hem Windows hem de Mac ile sorunsuz çalışmalı.
• Çok yüksek ses istemiyorum, hafif sesli olabilir.
• Ses tekerleği hoşuma gidiyor ama zorunlu değil.
Bütçem 4.000 TL’ye kadar.
Bu özelliklere uygun bir klavye kullanan veya önerisi olan var mı? Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.