Klavyenin portu Type-C.Hocam arada cs falanda oynuyorum almışken kablolu alayım bluetooth şeyleri pek sevmem.
@picl raknhocam Hocam dk61e neyle bağlanıyor. Type C mi Micro Usb mi.
Klavyenin portu Type-C.Hocam arada cs falanda oynuyorum almışken kablolu alayım bluetooth şeyleri pek sevmem.
Hocam bende 3 metre Micro-USB kablo var. Onu type-c ye dönüştürmek için adaptör kullansam, gecikme yaparmı.Type-C muhtemelen.
Gozle gorulecek bir gecikme yapmaz muhtemelen.Hocam bende 3 metre Micro-USB kablo var. Onu type-c ye dönüştürmek için adaptör kullansam, gecikme yaparmı.
Klavyenin girişi Type C, diğer ucu düz Type A. DK63 kablolu olarak da bağlanıyor tabii ki, yazılımla uğraşırken rahatlık olur manasında söyledim. 2.4GHz olsa mükemmel olurdu tabii ama sizin tercihiniz. Brown almanız daha mantıklıHocam arada cs falanda oynuyorum almışken kablolu alayım bluetooth şeyleri pek sevmem.
Fiyatlarıda aynı. Kabloyla bağlanıyorsa dk63 alırım.Klavyenin girişi Type C, diğer ucu düz Type A. DK63 kablolu olarak da bağlanıyor tabii ki, yazılımla uğraşırken rahatlık olur manasında söyledim. 2.4GHz olsa mükemmel olurdu tabii ama sizin tercihiniz. Brown almanız daha mantıklı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.