- SSD veya HDD modeli
- Ssd
Öncelikle herkese merhaba, bu sene üniversiteye hazırlanıyorum hedefim yazılım mühendisliği. Fakat bölümü kazanmadan önce de en azından günde 2-3 saat kendimi geliştirmek istiyorum yazılım konusunda. Ve dizüstü bilgisayar almak istiyorum, bana hem başlangıç seviyesinde yazılım öğrenebileceğim hem de yazılım mühendisliği bölümünü rahatça bitirebileceğim bir bilgisayar lazım, bu konuda size danışmak istedim.
Merak ettiğim şey şu;
consumer.huawei.com
www.akakce.com
Bu iki bilgisayar arasında kaldım. Aslında Dell kağıt üzerinde çok daha iyi özellikle ekran kartı bakımından fakat aralarında fiyat farkı yok bunun nedeni ne merak ettim. Ayrıca hangisi yazılım isteyen biri için daha iyi bir tercihtir veya ikisinden daha iyi bir seçenek varsa bu nedir? Bu konularda aydınlatırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
consumer.huawei.com
Bir de bu işimi görür mü, çünkü görürse bütçeyi çok zorlamak istemiyorum çok borca gireceğim yoksa, bu iş görürse çok iyi olur benim için.
Merak ettiğim şey şu;
i7 Laptop HUAWEI MateBook D16 | Peşin Fiyatına 3 Taksit
16GB+512GB, 12. Nesil Intel® Core™ H-Serisi, Windows Home, Super Device

Dell G15 5515 G155515CEZH1000 Ryzen 5 5600H 8 GB 256 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dell G15 5515 G155515CEZH1000 Ryzen 5 5600H 8 GB 256 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bu iki bilgisayar arasında kaldım. Aslında Dell kağıt üzerinde çok daha iyi özellikle ekran kartı bakımından fakat aralarında fiyat farkı yok bunun nedeni ne merak ettim. Ayrıca hangisi yazılım isteyen biri için daha iyi bir tercihtir veya ikisinden daha iyi bir seçenek varsa bu nedir? Bu konularda aydınlatırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
HUAWEI MateBook D 15 2022 | Peşin Fiyatına 3 Taksit
8/16 GB RAM, i5 ve i7 işlemci seçenekleriyle, dizüstü bilgisayar beklentilerinizi MateBook D 15 ile karşılayın, göz dostu FullView ekranın tadını çıkarın.

Bir de bu işimi görür mü, çünkü görürse bütçeyi çok zorlamak istemiyorum çok borca gireceğim yoksa, bu iş görürse çok iyi olur benim için.
Son düzenleyen: Moderatör: