Yazılım için Casper Nirvana C350.4000 yeterli midir?

NiksyW

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Yazılım mühendisliği 1.sınıfa geçtim bu sene. Bütçem kısıtlı olduğu için Casper Nirvana C350.4000 model bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Visual Basic, Python, C++ gibi diller üzerinden kod yazmayı ve programlama yapmayı düşünüyorum. Çevremde yazılım için çok iyi bir bilgisayar olması şart olmadığını söylediler. Oyun oynamayacağım. Şu an internete satış fiyatı ortalama 4000-5000TL arası, ben yakınımdan 3000TL gibi bir fiyata alacağım. Bilgisayarın sistem özelliklerini aşağıya bırakıyorum;

Ekran kartı: Intel UHD Graphics 600.
İşlemci: Intel Celeron n4000.
RAM: 4 GB (4 GB ekstradan takacağım)
Bellek: 128 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar. Yazılım mühendisliği 1.sınıfa geçtim bu sene. Bütçem kısıtlı olduğu için Casper Nirvana C350.4000 model bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Visual Basic, Python, C++ gibi diller üzerinden kod yazmayı ve programlama yapmayı düşünüyorum. Çevremde yazılım için çok iyi bir bilgisayar olması şart olmadığını söylediler. Oyun oynamayacağım. Şu an internete satış fiyatı ortalama 4000-5000TL arası, ben yakınımdan 3000TL gibi bir fiyata alacağım. Bilgisayarın sistem özelliklerini aşağıya bırakıyorum;

Dostum işlemci olarak daha güçlü bir PC tercih ettmeni öneririm.

Celeron işlemcili bilgisayar alırsanız kendi kendinize kafa atarsınız. Çok hantaldırlar.
Ben de yeni aldım programlama için.
Fiyatları en az 2bin lira yükseldi o segmentteki pclerde.
Hiç değilse i3 10. Nesil bir pc olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı