Ben bu yıl üniversiteye başlayacağım. Bölüm olarak Yönetim Bilişim Sistemleri. Bana şöyle F/P olarak kodlarken kasmayacak laptop önerir misiniz? Bütçe biraz kısıtlı ama yine de biraz çıkartabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Şöyle bir cihaz gayet yeterli olur. Lisans düzeyinde bu makineyi zorlayacak uygulamalar yapılmıyor. i5 işlemci de IDElerin üstesinden gelir. Daha uygun bir model isterseniz, şunu önerebilirim.
Şöyle bir cihaz gayet yeterli olur. Lisans düzeyinde bu makineyi zorlayacak uygulamalar yapılmıyor. i5 işlemci de IDElerin üstesinden gelir. Daha uygun bir model isterseniz, şunu önerebilirim.
İkinci el ürün kullanmayı tercih etmiyorum. Fakat konu sahibi için sıkıntı değilse alabilir. Yalnız kod yazmak için iyi ekran kartı değil işlemci ve bellek gerekli.
İkinci el ürün kullanmayı tercih etmiyorum. Fakat konu sahibi için sıkıntı değilse alabilir. Yalnız kod yazmak için iyi ekran kartı değil işlemci ve bellek gerekli.
Arkadaşlar önce hepinize teşekkür ederin ilginiz için. Ben ikinci el kullanmayı düşünmüyorum. Kullanacağım programlar da ilk 2 yıl pek ağır programlar olmayacak sonrasında üni 3-4 de ağır programlara geçer diye tahmin ediyorum. Bütçe olarak da 3k-4k arası