3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 22 Nisan 2023 #11 Kotlin hariç diğer söylediğiniz dilleri VS Code ile yazabilirsiniz. C# için belki Visual Studio olabilir. Kotlin için Android Studio.
Kotlin hariç diğer söylediğiniz dilleri VS Code ile yazabilirsiniz. C# için belki Visual Studio olabilir. Kotlin için Android Studio.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #12 Mac kullanıyorsan C++ için en iyi IDE net Xcode'dur. Python için ben PyCharm kullanıyorum. Güzeldir, biraz ağırdır ama hoştur. Kotlin için intelliJ. Çeşitlilik iyidir. C#'a gelirsek Rider. Visual Studio'dan nefret ediyorum ben şahsen.
Mac kullanıyorsan C++ için en iyi IDE net Xcode'dur. Python için ben PyCharm kullanıyorum. Güzeldir, biraz ağırdır ama hoştur. Kotlin için intelliJ. Çeşitlilik iyidir. C#'a gelirsek Rider. Visual Studio'dan nefret ediyorum ben şahsen.