Yazılım icin hangi laptop alınmalı?

Bütçe
25-30K

enescaliskanSENG

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Monster Tulpar v20.4 laptopu kullanıyorum basta oyunda oynarim diye almistim ama şu an masaustu bilgisayarimda oldugundan sadece gunluk isler icin ve disari ciktigimda bana yetebilecek kadar yazilim gelistirmek icin kullanacagim.

Monster cok sesli cok agir cok buyuk ve sarji hiç dayanmiyor. Onereceginiz laptopta ekran karti olmasina gerek yok dedigim gibi ya yazilim yazacağım (web gelistiriyorum) ya da internette dolaşacağım.

Bu bilgisayari 25k civarina satip ustune maksimum 5-6k ekleyebilirim ama mumkunse 25k civari oneri verin. M1 Air, Matebook'ya da ThinkBook serilerine goz attim sizin oneriniz nedir?

M1 air tavsiye ederim. Çok uzun pil ömrü sunuyor, çok hafif, kaliteli ekrana sahip bir ürün. Bu fiyatlarda bence rakipsiz bir cihaz
İş yerimde prize takılı olmadan 8-10 saat m1 ile çalıştığımı biliyorum. Web işleri için fazlasıyla yeterli olacak bir cihazdır. İleride ios veya mac için uygulama geliştirmek istersen de elinin altında mac cihaz bulunmuş olur

M1 Air veya Matebook serisi olabilir. Babamda D16 var pil konusunda da performans konusunda da memnun. Tabii bir MacBook pili değil orasının altını çizeyim. Ben olsam Matebook veya M1 Air alırdım.

M1 Air veya Matebook serisi olabilir. Babamda D16 var pil konusunda da performans konusunda da memnun. Tabii bir MacBook pili değil orasının altını çizeyim. Ben olsam Matebook veya M1 Air alırdım.
Matebook serisinden D16 ilgimi cekti ama islemci dusmek istemiyorum Mac tarafinda islemciler hakkinda bilgim yok suan 12700H sahibiyim ve M1 bunun karsiligini verebilir mi emin degilim.

M1 air tavsiye ederim. Çok uzun pil ömrü sunuyor, çok hafif, kaliteli ekrana sahip bir ürün. Bu fiyatlarda bence rakipsiz bir cihaz
İş yerimde prize takılı olmadan 8-10 saat m1 ile çalıştığımı biliyorum. Web işleri için fazlasıyla yeterli olacak bir cihazdır. İleride ios veya mac için uygulama geliştirmek istersen de elinin altında mac cihaz bulunmuş olur
M1 12700H karsisinda nasil kaliyor? Isimiz gorur mu sizce

Bizde 12400h vardı yani yazılım için kullanacağınızı söylüyorsunuz o yüzden hayli hayli yeter. Ama M1 de düşünülebilir sırf pil performansından dolayı.

Matebook serisinden D16 ilgimi cekti ama islemci dusmek istemiyorum Mac tarafinda islemciler hakkinda bilgim yok suan 12700H sahibiyim ve M1 bunun karsiligini verebilir mi emin degilim.

M1 12700H karsisinda nasil kaliyor? Isimiz gorur mu sizce
H serisi işlemciler çok güç çekerek performans veren işlemciler bu yüzden m1e gore daha güçlü kalıyor ancak m1 anlattığınız işler için fazlasıyla yeterli bir cihaz. Unity ile oyun geliştirirken hiçbir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı