Yazılım için hangi lise okunmalı?

Sen kafana göre bir anadolu lisesini oku yazılımı boş zamanlarında halledersin zaten daha gençsin. Birkaç senede çok ilerleme kaydedersin.

Meslek lisesinden yazılım öğrenemezsin, orta halli bir anadolu lisesinde bile okusan bundan daha kârlı olur. Üniversite hedefin olsun. Çok ilgiliysen kendin zaten programlama dillerine çalışabilirsin okul dışı vakitlerde. Yazılım öğrenmek için okul şart değil. Ama üniversite için anadolu lisesi daha iyi gibi.

Yazılım için Lise/Üniversite pek fark etmez kendinizi geliştirmeniz ve değiştirmeniz daha önemlidir.

Yazılım için üniversite fark eder. Intel'de AMD'de çalışmak istiyorsa iyi bir üniversite gerekiyor.

Yazılım için üniversite fark eder. Intel'de AMD'de çalışmak istiyorsa iyi bir üniversite gerekiyor.
Yazılımla uğraşanlar genelde başkası için çalışmak istemez, kendi işini icra etmeyi daha çok tercih ederler ve bu üniversiteye bağlı değildir kişisel gelişime bağlıdır.Ha şayet başkası adına yani "yazılım şirketlerinde" çalışmak istiyorsa evet üniversite önemlidir.

Hocam hiç gerek yok lise okumanıza kendi araştırmanızla başlayın universitede bilgisayar mühendisliği okursunuz meslek liselerinin çoğu kötü oluyor.

Anladım hocam sağ olun.

Öneriniz için çok sağ olun hocam.

İngilizceyi hayatının bir parçası yap, derslerine iyi çalış, YKS sınavında iyi bir derece yap bilgisayar müh. Yaz.

Yani hocam İngilizcemi gün geçtikçe geliştirmeye çalışıyorum yazılım konusunda internetten eğitim videoları izliyorum okul konusu aklıma takılmıştı teşekürler

Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim.

Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim.

Sen kafana göre bir Anadolu lisesini oku yazılımı boş zamanlarında halledersin zaten daha gençsin. Birkaç senede çok ilerleme kaydedersin.

Öneriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Akademik olarak ilerlemek istiyorsan (ayrıca isim yapmış üniversiteden mezun olman her zaman avantaj) Anadolu'da veya fen'deysen meslek lisesine geçmeni önermem. Anadolu ve fenlerin ders müfredatı meslek liselerine göre üniversite sınavı için daha avantajlıdır.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…