LUCIFER66 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.170 Çözümler 1 Yer Los Angeles 4 Temmuz 2021 #11 Nyks37 dedi: Kocaeli gebze de ortlama ile alan bir yazılım lisesi var mı? Genişletmek için tıkla... Yazılım lisesi diye bir lise yok ama iyi bir Anadolu lisesine yerel tercih yaparak gidebilirsiniz.
Nyks37 dedi: Kocaeli gebze de ortlama ile alan bir yazılım lisesi var mı? Genişletmek için tıkla... Yazılım lisesi diye bir lise yok ama iyi bir Anadolu lisesine yerel tercih yaparak gidebilirsiniz.
E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #12 Nyks37 dedi: Kocaeli gebze de ortlama ile alan bir yazılım lisesi var mı? Genişletmek için tıkla... Gebzede yok yazılım lisesi bende gebzede oturuyorum izmitte var.
Nyks37 dedi: Kocaeli gebze de ortlama ile alan bir yazılım lisesi var mı? Genişletmek için tıkla... Gebzede yok yazılım lisesi bende gebzede oturuyorum izmitte var.
Nyks37 Yoctopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #13 TylerDurdenAynıBen dedi: Anadolu lisesinde sıfırdan yavaş yavaş kodlamayı öğretiyorlar. Yaşadığın şehirde güzel bir anadolu lisesine gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... sence süleyman demirel anadolu lisesi iyimidir bizim arkadaşlar da orada
TylerDurdenAynıBen dedi: Anadolu lisesinde sıfırdan yavaş yavaş kodlamayı öğretiyorlar. Yaşadığın şehirde güzel bir anadolu lisesine gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... sence süleyman demirel anadolu lisesi iyimidir bizim arkadaşlar da orada
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 4 Temmuz 2021 #14 Nyks37 dedi: Sence Süleyman Demirel Anadolu Lisesi iyi midir? Bizim arkadaşlar da orada. Genişletmek için tıkla... Dostum nasıl diyeyim ki. Ben nereden bilebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2021
Nyks37 dedi: Sence Süleyman Demirel Anadolu Lisesi iyi midir? Bizim arkadaşlar da orada. Genişletmek için tıkla... Dostum nasıl diyeyim ki. Ben nereden bilebilirim ?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 4 Temmuz 2021 #15 Okuldan okula değişiyor, bir meslek lisesindeki bir fen lisesindekinden çok önde olabilir. İmkanın varsa özel liselere bak derim.
Okuldan okula değişiyor, bir meslek lisesindeki bir fen lisesindekinden çok önde olabilir. İmkanın varsa özel liselere bak derim.
Tetik007 Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 81 4 Temmuz 2021 #16 Kafana göre bir liseye git sonradan zaten üniversitede yazılım okursun ya da kendin öğrenirsin. O yüzden lise önemli değil.
Kafana göre bir liseye git sonradan zaten üniversitede yazılım okursun ya da kendin öğrenirsin. O yüzden lise önemli değil.
E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #17 Nyks37 dedi: Sence süleyman demirel Anadolu lisesi iyi midir bizim arkadaşlar da orada. Genişletmek için tıkla... Gebze Anadolu iyi bir lisede 93 ortalama istiyor sanırım.
Nyks37 dedi: Sence süleyman demirel Anadolu lisesi iyi midir bizim arkadaşlar da orada. Genişletmek için tıkla... Gebze Anadolu iyi bir lisede 93 ortalama istiyor sanırım.
Nyks37 Yoctopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #18 ekinfb44 dedi: Gebze Anadolu iyi bir lisede 93 ortalama istiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Süleyman Demirel Anadolu Lisesine gitmek istiyorum da.
ekinfb44 dedi: Gebze Anadolu iyi bir lisede 93 ortalama istiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Süleyman Demirel Anadolu Lisesine gitmek istiyorum da.
E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #19 Nyks37 dedi: Süleyman Demirel Anadolu Lisesine gitmek istiyorum da. Genişletmek için tıkla... Olabilir. İmkanın varsa özel bir liseye gidebilirsin.
Nyks37 dedi: Süleyman Demirel Anadolu Lisesine gitmek istiyorum da. Genişletmek için tıkla... Olabilir. İmkanın varsa özel bir liseye gidebilirsin.
Nyks37 Yoctopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #20 ekinfb44 dedi: Olabilir. İmkanın varsa özel bir liseye gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Süleyman demirel 70 ile alıyor ona gitmeyi düşünüyorum
ekinfb44 dedi: Olabilir. İmkanın varsa özel bir liseye gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Süleyman demirel 70 ile alıyor ona gitmeyi düşünüyorum