Yazılım için hangi üniversiteye gidilmeli?

Tavsiye istemiceksin o zaman burda kütahya dumlupınar mı önermemizi bekliyosun daha 11. sınıfsın otur çalış kazan burda milletin önerisine laf yapacagına
Niye bu kadar toxicsin git lolunu oyna sus otur ilk 600 girmeden de bir yazılım mühendisliğine girilemiyor mu? Sözde bilgili insanlar niye bu kadar toxic la o zomon tovsoyo ostomoyocokson falan diyor allahim ya 🤣

Niye bu kadar toxicsin git lolunu oyna sus otur ilk 600 girmeden de bir yazılım mühendisliğine girilemiyor mu? Sözde bilgili insanlar niye bu kadar toxic la o zomon tovsoyo ostomoyocokson falan diyor allahim ya 🤣
2 yılın var güzel bir üniversite kazanamıyorsan hiç gitme zaten erasmusa falan senin gibi tembel elini kaldıramayan insanlar boşa kontenjan kaplamasın dicektimde zaten sen bu kafayla hicbir yer kazanamıcaksın

Yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum (başka pek de bir seçeneğim olmadığı için) ancak üniversitede Erasmus ile Almanya, Amerika gibi bir ülkeye kaçmayı düşünüyorum. Şu anda 11. sınıfım sınavdan sonra listeye ne yazmam gerekir? Üniversitenin yurt dışı imkanı en önemlisi benim için.

Anlaşmalar üniversitelerin Erasmus sayfalarından görülebilir. Fakat Erasmus projesi sadece Avrupa Birliği ve Avrupa Ekonomi Birliği ülkelerinde uygulanan bir proje. Amerika'ya bu proje kapsamında gidemezsiniz. Varsa başka bir proje ya da benzer burs, o şekilde gidilebilir ancak.

2 yılın var güzel bir üniversite kazanamıyorsan hiç gitme zaten erasmusa falan senin gibi tembel elini kaldıramayan insanlar boşa kontenjan kaplamasın dicektimde zaten sen bu kafayla hicbir yer kazanamıcaksın
Tamamdır kanka sen ryan goslingsin Tyler durdensin tamam 🤣

babaaaa diye gezmeye devam et cebinde çakı taşı millete laf at sen 💀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı